Phour salte & Interstitiel blærebetændelse

09/06/2010 by admin

Interstitiel cystitis er en kronisk blære betingelse, der er særlig udbredt blandt kvinder. Årsager og løsninger tilstand varierer fra patient til patient. Mange syge af interstitiel cystitis finde at sure fødevarer og væsker gøre deres symptomer værre; Derfor kan enkeltpersoner være fristet til at tage et supplement, som neutraliserer syrer, såsom phour salte.

Interstitiel blærebetændelse

Interstitiel cystitis er en tilstand, der påvirker blære og/eller urinveje, og det anslås, at mellem 4 og 12 millioner amerikanere lider af betingelsen. Symptomer af interstitiel cystitis inkluderer urin frekvens og hastende karakter og smertefuld vandladning. Interstitiel cystitis er også kendt som smertefuld blære syndrom.

Phour salte

Phour salte er et produkt, der fungerer på en lignende måde bagepulver at mindske surhedsgraden og øge alkalinitet. Indtages oralt, mindske phour salte surhedsgraden i menneskelige mave, gastro-intestinale system, lymfesystemet og kredsløbssygdomme. Phour salte indeholder fire forskellige karbonat salte: natriumbicarbonat (den aktive ingrediens i bagepulver), magnesium bikarbonat, kaliumbicarbonat og calcium bikarbonat.

Effekter

Fortalere for de sundhedsmæssige fordele af phour salte stat, der tager salte øger alkalinitet af urin og spyt til en pH på 7,2 eller højere. For syge af interstitiel cystitis, kan øge alkalinitet af urinen reducere enhver brændende fornemmelse på grund af stærkt sure urin. Derudover salte phour act for at neutralisere mange af de sure fødevarer, som er blevet identificeret som årsag til udbrud af interstitiel cystitis, citronsyre, kaffe, sodavand og frugtjuice.

Overvejelser

Tager phour salte kan øge risikoen for at udvikle en urinvejsinfektion. Dette er fordi meget surt urin hjælper med at dræbe bakterier, der fører til infektioner i blæren og urinvejene. Phour salte mindske surhedsgraden i den menneskelige krop, herunder urin, og derfor kan øge risikoen for infektion.

Advarsler

Det er altid klogt at konsultere en læge eller sundhedspleje udbyder, før du tilføjer phour salte, eller nogen andre tillæg, til din kost for at drøfte eventuelle bekymringer din eller han kunne have og eventuelle mulige bivirkninger. Din læge er den bedste person til at formulere en behandlingsplan for dine interstitiel cystitis og afgøre, om phour salte bør være en del af planen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com