Hvad er behandlingerne af Laryngopharyngeal refluks?

08/10/2010 by admin

Laryngopharyngeal refluks er en hel plage for mange mennesker. Det er forårsaget af tilbagestrømning af maveindholdet i halsen, og det kan eller kan ikke være ledsaget af halsbrand. Det er undertiden vanskeligt at diagnosticere på grund af symptomer i modsætning til dem af gastroøsofageal reflukssygdom. Typisk et par tests er nødvendige for at diagnosticere betingelsen. Med livsstil ændringer og korrekt behandling, kan det blive forvaltet effektivt.

Når at spise

Ikke spise eller drikke noget i mindst 2-3 timer før sengetid om aftenen. Tømning af mavesækken synes at være langsommere i mennesker, der lider af reflux. Spise tidligt vil give maven en chance for at bosætte sig og vil reducere forekomsten af refluks. Sene spise og drikke holde maven fuld og øge forekomsten af laryngopharyngeal refluks.

Hvad at spise

Undgå fedtet fødevarer og fødevarer som chokolade vil sænke forekomsten af laryngopharyngeal refluks. Også skåret ud af fødevarer, der indeholder koffein, og undgå alkohol. Ude ved er også krydret eller sure fødevarer, kulsyreholdige drikkevarer, pebermynte og spearmint. Disse fødevarer øge mavesyre. Stoppe med at spise når du føler at du er sulten. Spise indtil du føler dig fuld vil øge chancerne for refluks. Spise flere små måltider hele dagen. Hvis du ryger, stop. Rygning kan forværre tilstanden.

Vægttab

Hvis du er overvægtig, er du mere tilbøjelige til at laryngopharyngeal refluks. Den overskydende vægt lægger pres på maveindholdet, at skubbe det i halsen. Spise en sund kost kan bidrage til at kontrollere din vægt og symptomerne på din laryngopharyngeal refluks.

Bed hældning

Højdeindstillelige hovedet af din seng omkring 6 inches vil bidrage til at holde maveindholdet, hvor de er formodes for at være. Den lille hældning gør det sværere for flow til at komme tilbage i halsen. Du kan opnå dette ved enten sover på en kileformet pude eller ved at placere kileformede stykker af træ under din madras.

Antacida

Over-the-counter antacids kan hjælpe med reflux symptomer. Sørg for at du bruger dem at neutraliserer overskydende mave syrer, fordi andre ikke er effektive. Spørg din læge til en anbefaling, hvis du prøver disse typer af antacida til ingen nytte.

Kirurgi

En kirurgisk procedure kan gøres for at wrap den øverste del af maven på dens krydset med spiserøret, hvilket gør området strammere. Dette gør det vanskeligt for maveindhold ind, så der er mindre sandsynlighed for refluks symptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com