Spiselige planter, der naturligt vokser i Indiana

03/16/2012 by admin

Spiselige planter, der naturligt vokser i Indiana

Det amerikanske landskab er dækket med tusindvis af forskellige typer af naturligt voksende planter, hvoraf mange er spiselige. Hver medlemsstat og region i landet har flere arter af spiselige planter, der er hjemmehørende i det, fra de varme, fugtige sydlige stater til de tørrere, køligere nordlige stater. Indiana, Hoosier tilstand, er en af de nordlige stater. Dens klima og terræn understøtter en lang række vilde spiselige planter.

Træer

Indiana har flere træer med spiselige dele. Sukker ahorn er et eksempel, kendt for sin eftertragtede sap bruges til at lave ahornsirup. Flere arter af hickory findes også i Indiana, herunder Mockernut hickory, Bitternut hickory, Shellbark hickory og Pecan, der har spiselige (selvom det er meget svært at åbne) nødder. Sort valnød, som har en meget velsmagende nutmeat, findes også vilde i Indiana. Også, den amerikanske bøg findes i Indiana; dens nutmeats og unge stængler kan spises sikkert.

Blomster og græsser

Ud over mælkebøtte, som er spiselige og fandt på græsplæner i hele landet, er andre vilde blomster og græsser spiselige i Indiana. I kål familie planter, Indien sennep, er felt sennep, og rapsolie spiselige og findes i Indiana. Den savtakkede solsikke og fælles solsikke har spiselige frø. Blandt de spiselige græsser i Indiana er fælles flyvehavre, vilde Byg, vilde ris og lucerne.

Rødder og rodknolde

Visse blomster i Indiana har spiselige rødder (også stængelknolde, jordstængler og ligtorne). Cikorie er et almindeligt ukrudt hvis rødder kan være brændt og jordet for at lave kaffe. Andre planter omfatter jordnød, vild gulerod, amerikansk lotus, Atlantic camas, fælles cowparsnip, amerikansk pokeweed, sasaffras, Skorzonerrod og cattail. Vær forsigtig, når fouragering for planter med spiselige rødder, som nogle kan let forveksles med giftige planter; for eksempel, ligner det fælles cowparsnip meget vand Skarntyde, en dødelig giftig plante.

Bær og frugter

Endelig, Indiana har flere spiselige vilde bær og frugter. Blandt de spiselige bær er den fælles serviceberry, østlige teaberry, sort huckleberry, oldfield blackberry, Bailey's dewberry, amerikanske røde hindbær og amerikanske sorte hyldebær. De vilde frugter i Indiana omfatter pawpaw, grønne tjørn, amerikansk blomme, pin kirsebær, fælles pære, amerikansk solbær og graybark drue.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com