Sådan Stop nysen & løbende næse

08/12/2010 by admin

Overdreven nysen og en løbende næse kan være symptomer på forkølelse og allergi. Disse symptomer i sig selv er ganske harmløse og vil ikke stoppe dig fra at gå om dagen. De er mere af en irritation og kan være pinligt, hvis du har et job, der kræver, at du interagere med andre. Der er nogle ting du kan gøre for at stoppe en løbende næse og nysen.

Instruktioner

• Bestemme om du lider af allergi eller en kold. Hvis det er en allergi, føler dine øjne ofte kløende. Forkølelse kan komme med hoste og perioder med nasal overbelastning. Hvis det er allergi sæson og du er temmelig sikker på det er årsagen, undgå den udendørs så meget som muligt. Holde dine vinduer lukket og bor indendørs kan hjælpe med at slippe af din nysen og løbende næse.

• Rense ud din nasal passager med en netty pot. Fyld netty puljen med varmt saltvand. Placer spidsen af puljen i din venstre næsebor, og læne hovedet til siden. Tip puljen, således at vandet løber gennem din venstre nasal passage og ud din lige nasal passage. Gentag dette med den højre næsebor. Dette vil midlertidigt fjerne dine symptomer.

• Køb en over-the-counter antihistamin. Antihistaminer standser de udløsende faktorer forårsager du NYSE og have en løbende næse. Antihistamin vil arbejde for op til fire timer hver gang du tager den.

• Spray din næsebor med en næsespray. Dette vil reducere betændelse inde i din nasal passager. Næsespray er ikke designet til lang tids brug, men de er effektive til at slippe af med nysen og løbende næser.

Tips & advarsler

  • Oprette en luftfugter. Dette vil holde din nasal passager fugtet som vil føre til mindre nysen.
  • Antihistaminer forårsage døsighed. Du ønsker ikke at tage dette hvis du er nødt til at køre bil eller betjene tunge maskiner.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com