Tagging pistol farer

04/30/2012 by admin

Tagging pistol farer

En tagging pistol er et nyttigt redskab i detailbranchen. Det er også bekvemt for folk i beklædningsindustrien, mode designere og kunsthåndværkere. En tagging pistol er et værktøj, der lader dig vedlægge en prisseddel eller et lignende mærke på tøj. Disse værktøjer kan indebære flere farer for mennesker i nærheden, hvis du ikke bruger dem korrekt.

Skade til dig selv

Tagging kanoner bruger skarpe nåle, der letter markedsføringen af et mærke på tøj. Tag aldrig en beklædningsgenstand over dine hænder eller nogen del af kroppen, fordi nålen vil gennembore gennem huden let. Placer tøjet på en ren, hårdt arbejdsoverflade og derefter tag det. Aldrig jerk værktøjet eller tryk på udløseren alt, fordi det kan medføre utilsigtet udkastning af kanylen og kan føre til alvorlig skade. For at beskytte dine hænder, bær tykke handsker når du bruger en tagging pistol.

Skade på mennesker i nærheden

Når du arbejder med dine kollegaer, løber de risikoen for at få gennemboret af nålen, hvis du ikke bruger tag pistol korrekt. For at undgå sådanne situationer, opretholde et klart arbejdsområde og meddele alle, at du skal bruge noget plads. Holde børn og kæledyr væk fra scenen.

Spredning af infektion og sygdom

Fordi nålen er så skarp, kan det nemt gennembore huden og forårsage blødninger. Blodet kan bære sygdommen informationsbærende bakterier og vira, hvoraf nogle kan være dødelig. Udbredelsen af sygdommen er større, hvis flere arbejdere deler det samme tagging pistol. For at forhindre en sådan situation, undgå at dele din tagging pistol med andre. Hvis du gør det, ændre nålen eller desinficere det før du bruger den. Beskyt dig selv med handsker og bruge værktøjet omhyggeligt på alle tidspunkter. Hvis du få gennemboret, vaske dine hænder grundigt med et desinficerende og overveje at få en vaccine for hepatitis B.

Skade fra lagrede værktøj

Hvis nogen ønsker at bruge den tagging pistol, han kan nå til det uden at kigge og få stak af nålen. For at forhindre dette, når tagging pistolen ikke er i brug, skal du altid dække nålen med den medfølgende cap.

Skader på stof

Baseret på typen materiale, du kan bruge dem på, tagging kanoner er groft inddeles i to kategorier. Du kan bruge standard tagging kanoner til tykkere tekstiler og fine stof kanoner for sarte materialer som silke. Du kan også bruge fine stof kanoner til tykkere klud, men de kan ikke arbejde så godt. Undgå at bruge standard tagging kanoner på sarte stoffer, fordi de kan forårsage skade. Forkert brug af værktøjet kan forårsage skade på dyre nye tøj og tilbehør. Det er også vigtigt at teste værktøj på en iøjnefaldende del af et stof før tagging det i et udsat område.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com