Sibirisk Ginseng oplysninger

04/15/2012 by admin

Sibirisk Ginseng oplysninger

Sibirisk ginseng (Eleutherococcus senticosus) indeholder ingrediens eleutheroside, som menes at fremme immunitet. Det er kun fjernt beslægtet til amerikanske og asiatiske ginseng. Det har traditionelt været brugt til at øge immunitet, forebygge forkølelse og influenza, og øge energi.

Bruger

Sibirisk ginseng er traditionelt brugt til at behandle influenza og forkølelse. Det har også været anvendt til behandling af viral herpesinfektioner, øge mental årvågenhed og fysiske udholdenhed og forbedre arbejdsmarkedets funktion og mental sundhed.

Sibirisk Ginseng plante

Sibirisk ginseng er indfødte busk i Sibirien og Fjernøsten. Det vokser så høj som 10 fod, og er en tornede plante med lange grene. Det blomster i gule eller violet farvede klynger, og producerer mørke, runde bær. Roden, som er del af planten bruges til medicinske formål, er brune og træagtige.

Former for Sibirisk Ginseng Supplement

Som et supplement er Sibirisk ginseng tilgængelige tørret, bruges i te, som en tinktur og som et uddrag i pille eller flydende form. Det kan købes online eller i velassorterede naturlige helseforretninger.

Advarsler

Sibirisk ginseng betragtes som sikkert, når de anvendes som anvist af en sundhedsmedarbejder, herbalist eller ernæringsekspert. Men det kan forårsage nogle milde bivirkninger og bør ikke tages af personer med højt blodtryk, søvnforstyrrelser, eller af gravide eller ammende kvinder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com