Hvad er funktionerne af Appendicular skelet?

04/17/2012 by admin

Der er 126 knogler i den menneskelige appendicular skelet. Denne del af skelettet består af arme og ben eller vedhæng, sammen med de hofte og knogler. Hver arm indeholder 30 knogler, som gør hvert ben. De fire knogler af skulderen kaldes brystmuskel bælte og bækken bælte indeholder to hofte knoglerne.

Våben

Den vigtigste funktion af øvre ekstremiteter eller arme, er at udføre et arbejde. Knoglerne er lettere end andre og er lavet til at kunne bevæge sig i en detaljeret måde.

Hænder

Hånden og håndled sammen har 27 30 knogler i hver arm. Hånden giver mulighed for en person at forstå et emne og også giver mulighed for meget bevægelse.

Ben

Benene er ens i struktur til armene. Den vigtigste funktion af underekstremiteterne er bevægelse, og knoglerne er tykkere og stærkere end dem af armen.

Fødder

Den specifikke funktion af foden er at støtte kropsvægten og gå. De mange små knogler i foden giver mulighed for stabilitet, når gå på ujævnt terræn.

Leddene

Artikulationer, eller led, er kontaktpunkter mellem to knogler. Den appendicular skelet har et stort antal samlinger, der tillader kroppen til at bevæge sig frit.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com