Hvordan du udfører Gua Sha

03/26/2012 by admin

Hvordan du udfører Gua Sha

At lære at udføre Gua Sha kan fremme normal blodcirkulation og metaboliske aktivitet i kroppen. GUA Sha er en helbredende teknik af traditionel kinesisk medicin, der indebærer at stimulere huden til at befri kroppen af urenheder. Praktiserende læger også udføre Gua Sha på en patient, der har akut eller kroniske smerter med symptomer på ømme, bud eller knyttede muskler.

Instruktioner

• Anvende normale Tryk på patientens hud ved hjælp af fingerspidserne. Hvis dine fingerspidser efterlade mærker på overfladen af huden, der blegne langsomt, viser dette behovet for en praktiserende læge udføre Gua Sha.

• Smøre det område, hvor du vil udføre Gua Sha. Jordnøddeolie anvendes traditionelt, men et smøremiddel, der giver patienterne en følelse af fred vil gøre.

• Slagtilfælde huden ved at anvende pres med en runde kantet instrument. Instrumentet kan specielt designet til at udføre Gua Sha, eller noget der ligner en stor slev eller suppeske.

• Udføre Gua Sha instrument til at se, hvis du kan oprette et lille rød område af hævet petekkier, eller små rejst buler, på overfladen af huden. Dette er kendt som Sha. Hvis der er ingen petekkier på hudens overflade, så er der ingen blod stasis og manipulerede huden bliver simpelthen bliver lyserøde.

• Analysere farve af petekkier til at give en korrekt diagnose af Sha. Lys farvet Sha betyder en blod mangel, lilla eller sort Sha angiver blod stasis, brun Sha betyder tørre blod og mørke, røde Sha angiver varme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com