Bivirkninger af hvidløg

03/29/2012 by admin

Bivirkninger af hvidløg

Den karakteristiske lugt på ånde og endda siver fra porerne i dem, der spiser en hel del hvidløg er herb's mest kendte bivirkning og den, der bliver bedt om hvidløgs Brugernavn siden græsk og romersk gange: "Den stinkende Rose." Hvidløg har længe været brugt til medicinske formål samt smag, men det kan forårsage alvorlige bivirkninger og kan endda interagere på en farlig måde med visse receptpligtig og over-the-counter medicin.

De fleste-bemærket bivirkning: lugt

Lugten af en hvidløg-rige måltid eller doser af rå hvidløg kan blive hængende i dage. Nogle foreslår tygge frisk persille med et hvidløg måltid eller tidskrævende kardemomme som en ånde freshener, selvom mange finder den stærke smag af kardemomme værre end hvidløg. Dem, der tager hvidløg af helbredsmæssige årsager kan ty til at tage olien i kapselform.

Allergiske reaktioner

Dem, der er følsomme over for nogle af stofferne i hvidløg kan udvikle kvalme. Eksperter foreslår, at spise mere end 10 fed hvidløg om dagen kan forårsage reaktioner selv i de ikke normalt allergisk.

Symptomerne på følsomheden over for hvidløg er en brændende fornemmelse i munden, halsen eller maven, svimmelhed, kvalme og svedeture.

Mere intens bivirkninger kan være tegn på en alvorlig allergi, der kræver øjeblikkelig lægehjælp. Sådanne symptomer omfatter åndenød, hævelse af mund, ansigt, læber eller tungen, trykken i brystet, kløe, udslæt eller nældefeber.

Ammende mødre bør være forsigtige med at indtage hvidløg--spædbørn, der drikker modermælk indeholdende hvidløg kan udvikle kolik.

Botulisme advarsel

Den mest populære måde at indtage hvidløg er hugge det op raw og bruge det i madlavning eller til eller spiser de rå nelliker direkte. Svovl i hvidløg gør det en frugtbar grobund for botulisme (clostridium botulinum), som kan forårsage alvorlige mave forstyrret og endda døden. Eksperter advarer om, at aldrig gemme hvidløg i olie ved stuetemperatur. Kommercielt tilberedt hakket hvidløg der viser salt og syrer som indholdet bør være sikker, hvis opbevares i køleskab og ikke brugt forbi udløbsdatoen.

Lægemiddelinteraktioner

Den blodfortyndende virkning af hvidløg, der får folk til at tage det for problemer med hjertet kan forårsage blødning eller hæmmer blodpropper for dem på blodfortyndende medicin. Hvidløg kan intensivere mundtlige antikoagulans og/eller anti-trombocyttal recepter såsom heparin eller heparin-lignende produkter. Lignende advarsler om mulige blødning eller mave forstyrret problemer opfordres til dem, der tager aspirin eller non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID).

Hvidløg svækker nogle receptpligtig medicin

Dem, der er på p-piller, isoniazid eller immun undertrykkerne, såsom cyclosporin bør rådføre sig med en sundhedsplejerske, før at tage hvidløg supplerer eller forbruger store mængder af hvidløg i maden--hvidløg har vist sig for at reducere effektiviteten af disse lægemidler.

Hvidløg forstyrrer proteasehæmmere

Læger begyndte at opfordre patienter på proteasehæmmere for at undgå at hvidløg kosttilskud efter en 2001 undersøgelse så på brugen af hvidløg kapsler. Hvidløg er blevet en populær naturligt supplement blandt patienter, der har udviklet højere kolesterol som en bivirkning af HIV medicin. Desværre, hvidløg forårsaget et dramatisk 51 procent fald i protease hæmmer saquinavir, en af flere stoffer ofte givet til langsom progression af HIV-infektion. Forskerne konkluderede hvidløg kan have en lignende effekt på andre protease hæmmende stoffer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com