Pros & ulemper ved Wild Oregano olie

08/07/2012 by admin

Pros & ulemper ved Wild Oregano olie

Kendt for sine antibakterielle og antimikrobielle egenskaber, kan wild oregano olie have sundhedsmæssige fordele og være en effektiv måde at behandle en lang række lidelser. Mens oregano olie ikke har nødvendigvis negative bivirkninger, er ikke dets fordele veldokumenteret, så dens effektivitet er ikke kendt blandt det medicinske samfund.

Vilde Oregano olie kan Have helende egenskaber

Oregano olie producenter og naturlige helbredende fortalere hævder, at oregano olie har antibakterielle og antimikrobielle egenskaber. Oregano kan indtages i kapselform, og olien kan også anvendes eksternt. James Balch og Mark Stengler, forfattere af "Recept for naturlige helbredelsesmetoder," sige at oregano olie effektivt dræber bakterier. Dette gør det nyttigt for en lang række betingelser, herunder trøske og gær infektioner (candida albicans). De anbefaler 300 til 500 mg i kapselform tre gange om dagen med måltider. De berørte kan også bruge den flydende version og Følg fabrikantens anvisninger.

Oregano olie kan også være nyttigt for vira, såsom influenza. Oregano olie kan arbejde for at forebygge og også behandle generende influenzasymptomer. Til mennesker ramt af influenza, Balch og Stengler anbefaler at tage 500 mg oregano olie fire gange om dagen.

En forundersøgelse på Western University i Australien fandt, at oregano olie var effektiv til at dræbe flere typer af bakterier, herunder staphylococcus, en bakterie, ofte forbundet med hudinfektioner. Til hudlæsioner, kan oregano olie anvendes direkte på huden. Eller tage 500 mg Oregano olie kapsler fire gange om dagen.

Ingen offentliggjort forsøg på dens effektivitet

Selv om naturlige helbredende eksperter tout sine antibakterielle og antimikrobielle egenskaber, James T. Li, siger allergi og astma specialist på Mayo Clinic, at ingen offentliggjorte forsøg eksisterer for at vise, at det kan være effektiv for enhver tilstand, især at forebygge og lindre bihulebetændelse. Li dog sige, at det sandsynligvis indeholder antibakterielle og antimikrobielle egenskaber simpelthen fordi det er et krydderi. Selv om ingen beviser findes, kan det være nyttigt for sinus betingelser forårsaget af bakterier og svampe. Mens små-skala test--som en Western University i Australien undersøgelse--har vist nogle fordele, brugere bør stadig være forsigtig, da disse test betragtes som foreløbige.

Ikke effektiv for gravide kvinder

Selv gravide kvinder søger ofte efter naturlige og sikkert alternativ til fælles maladies, skulle de tage oregano olie internt. Barsel hjørne siger, at oregano har sammentrækning-producerende egenskaber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com