Definere isopropylalkohol

08/04/2012 by admin

Definere isopropylalkohol

Gå til lægens kontor vi altid forventer de sædvanlige ting: et stetoskop omkring halsen, en hvid pels, gummihandsker og alkohol puder. Vi kender allerede denne sprit bruges til at rense vores hud, men der er andre anvendelsesmuligheder for det følgende antyder.

Hvad er isopropylalkohol?

Isopropylalkohol, mere almindeligt kendt som "sprit," er navnet på et farveløs stof. Denne fælles husstand element er mest almindeligt brugt som en antiseptisk. Det er giftigt ved indtagelse.

Hvordan er isopropylalkohol lavet?

Isopropylalkohol er skabt ved at kombinere vand og Propen. De mere almindelige metode til oprettelse af alkohol er indirekte hydrering gennem svovlsyre. Metoden mindre almindelige, direkte hydrering, kræver højere kvalitet propylen end den tidligere proces; begge proces at opnå samme resultat.

Almindelige anvendelser for sprit

Isopropylalkohol er almindeligt anvendt som en rengøringsmidler opløsningsmiddel for elektronik, en standard fedt remover, et rengøringsmiddel til nedskæringer og skrammer, en krop temperatur reduktionsgear og som en beroligende program for ømme muskler når gnides ind i huden.

Advarsler

Mens det ikke er i sig selv farlig, sprit bør ikke anvendes skødesløst. Det bør ikke indåndes alt for længe. Det skal opbevares sikkert væk fra børn. Sprit kan forårsage blindhed, hvis du får det i dine øjne.

Andre Isopropyl alkohol-lignende alternativer

Eddike kan erstattes nogle anvendelser hvis sprit ikke er tilgængelig. Apple, ris eller enhver form for almindelig eddike fungerer for mange af de samme formål som isopropylalkohol, såsom rengøring fedtet og fedtet hud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com