Vand & Lime kost

02/06/2012 by admin

Vand & Lime kost

Asiaterne har brugt kalk og honning i vand til vægttab siden tidernes morgen, ifølge Tess Thompson på webstedet Native retsmidler.

Ifølge økologiske fakta er et glas varmt vand blandet med lime juice ikke blot en fremragende vægt reduktionsrør, men også en anti-oxidant drink. Hjemmesiden siger lime får sin fedt-reducerende egenskaber fra sin høje niveauer af citronsyre. Ingen medicinske undersøgelser sikkerhedskopiere disse kost påstande, men.

Ernæringsmæssige sammensætning

Lime juice er rige på vitaminer og mineraler, især kalium (109 mg i 100 g), ifølge hjemmesiden kalorietæller. Limesaft også indeholder calcium, jern, magnesium, fosfor, natrium og i mindre mængder, zink, kobber, mangan og selen.

C-vitamin er den mest udbredte i limesaft med 29 mg per hver 100 gram, ifølge kalorietæller.

Metode

Tilsættes varm vand (efter din smag), saft af en halv en kalk og en teskefuld honning, og drikke det første ting om morgenen. Denne løgnehistorie hjælper også til at rense systemet, ifølge Native retsmidler. Du kan tilføje mere limesaft til en stærkere smag, men øge ikke mængden af honning. Ifølge økologiske fakta, bør du have kun to glas om dagen.

Andre fordele

Nogle mennesker siger, limesaft kan fremme god fordøjelse. De mener også, det kan hjælpe i behandlingen af gigt, gigt, blandt andre sundhedsmæssige forhold, ifølge økologiske fakta, men ingen videnskabelige undersøgelser underbygger disse konklusioner.

Limesaft med vand er en naturlig afhjælpe, derfor har ikke bivirkninger, ifølge økologiske fakta.

Forebyggelse

Vægtøgning og fedme er forbundet med mange faktorer, herunder en travl livsstil. Sundere livsstil, der omfatter afbalancerede måltider og regelmæssig motion, er den bedste måde at undgå vægtøgning, ifølge Native retsmidler.

Advarsel

Økologiske fakta er frø af kalk og andre citrusfrugter giftige, når det indtages i store mængder. Derfor, undgå at synke frø, når du bruge limefrugter.

Lime juice og vand bør ikke bruges som en erstatning for en sund kost for vægttab. Det er tilrådeligt at tale med en læge før du starter nogen alternative kost eller behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com