Hvordan at Have en sund Baby i en alder af 45

07/03/2012 by admin

Hvordan at Have en sund Baby i en alder af 45

Selvom risikoen for fosterskader og medicinske komplikationer for både mor og baby øges med alderen, kan du have en sund baby i en alder af 45. Hvis du er gravid eller tænker på at blive gravid, Aftal at drøfte dette med din læge. Dine chancer for at have en sund baby er bedst, hvis du befinder dig i godt helbred før bliver gravid, selvom der er foranstaltninger, du kan tage for at forbedre dine chancer for en sund graviditet.

Instruktioner

• Gør et besøg med din OB-gynækologi hurtigst muligt. Få en grundig fysisk og diskutere din sygehistorie og risikofaktorer for graviditeten. Kvinder har over 45 år en højere risiko for dødfødsler, aborter, hypertension og diabetes når gravide. Børn født af kvinder 45 år gammel har en 6 til 8 procent risiko for at få en slags fødselsskade, såsom Downs syndrom.

• Tag en prænatal vitamin hver dag. Dette vil sikre, at din krop får den korrekte mængde af vitaminer og mineraler, især folinsyre, calcium og jern, som er afgørende for en sund graviditet. Calciumtilskud er især vigtig i en alder af 45, fordi calcium niveauer i kroppen er faldet på grund af en nedgang i østrogen. Folsyre reducerer risikoen for føtale abnormaliteter.

• Spiser en sund kost til at sikre, at dit barn får den rette ernæring og at undgå at få for meget ventetid under graviditeten. Kvinder i en alder af 45 har en højere tendens til at tage på i vægt på grund af tab af muskel masse og ikke er i stand til at forbrænde så mange kalorier som et resultat.

• Få masser af hvile. Gravide kvinder, især 35-45 år, almindeligvis har søvnproblemer på grund af hyppig vandladning, følelsesmæssig stress, ubehag og søvnighed i dagtimerne. Gravide kvinder, imidlertid brug for mere søvn end dem, der ikke er gravid. Sove i 8 til 10 timer for optimal sundhedsmæssige fordele.

• Motion moderat, hvis dette godkendes af din læge. Motion gør du føle sig bedre, se bedre ud, og forbereder din krop til fødsel. Det reducerer også chancen for, at en 45-årig får for meget vægt. Diskuter din træning planer med din læge før du begynder en træning regime.

Tips & advarsler

  • Det anbefales, at kvinder over 35 år tilbydes prænatal test, såsom chorion villus prøveudtagning (CVS) eller fostervandsprøve, at diagnosticere eller udelukke kromosomafvigelser. De fleste kvinder, der vælger denne finde ud deres baby har ingen defekter.
  • Chancerne for at få et barn med Downs syndrom er 1 i 30 i en alder af 45, ifølge statistikkerne fra March of Dimes. Både chorion villus prøvetagning og fostervandsprøve bære en lille risiko for abort.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com