De bedste kost for Teenage fyre

07/06/2012 by admin

Teen hanner synes at morph fra små drenge til unge mænd næsten overnight. En dag, er din søn en lille dreng, alle arme og ben og næste, ser det ud som om han har tilføjet fem inches og 20 pounds. Mulighed for denne pludselige, forventede vækst, skal du sørge for han har de nødvendige næringsstoffer til rådighed til brændstof sin udvidede vækst spurt.

Kalorieindtag

Din teenage søn har netop indgået en af de største vækst ryk han vil opleve i sit liv. Skal du planlægge for denne slutspurt, fordi han er ved at gå fra at være en dreng til at være en ung mand der strækker hurtigt inches og tager på i vægt som han begynder at sætte på flere muskler. Hvis han deltager i sport i skolen eller i dit samfund, skal han selv flere kalorier, så han kan erstatte, hvad han bruger i sport praksis og spil.

Din teenage søn skal mellem 2.500 til 2.800 kalorier pr. dag bare for at opretholde sin vægt. Hvis han har brug at tage på i vægt, diskutere dette med sin læge, så du ved hvad slags kalorieindtag at forsørge ham. Kalorier bør komme fra høj kvalitet grøntsager, frugter, magert kød, fuldkorn og fedtfattige mælkeprodukter som yoghurt, ost og 1 til 2 procent mælk.

Calcium

Som børn Angiv puberteten, formindske de deres indtag af mælk, mens de begynder at drikke mere sukker-laden sodavand og energidrikke. Dette sker netop på det tidspunkt, da deres organer begyndt at kræve mere calcium for at opbygge stærkere knogler. Som disse teenagere indtaste deres midt-alder år, vil de betale prisen ved at udvikle osteoporose. Din søn skal 1.200 mg calcium per dag for at hjælpe hans knogler bliver stærkere.

Tilskynde din teen mand at fortsætte konsummælk, selv som du giver calcium-rige fødevarer, såsom spinat og sesam frø. Give calcium-rige snacks såsom ost kuber og kiks eller crackere og flødeost. Bestanden på yoghurt og is. Give is i begrænsede mængder, så din søn ikke tager for meget fedt og sukker. Sørg for at du har masser af yoghurt på side til skolefritidsordninger mellemmåltider. Lager på calcium-berigede juice og müsliprodukter, så din søn kan gavne.

Protein

Din søn skal spise 45 til 60 gram protein om dagen, så han kan dyrke og vedligeholde muskler han udvikler. Hvis han er vegetar, skal du materiel op på bønner, sojaprodukter og nødder, så han ikke gå glip af nødvendige proteinkilder til sin fysiske udvikling.

Hvis din søn ikke er vegetar, kan du gå på magert kød, mejeriprodukter og fisk. Fortsætte med at holde hamburgere i din menu plan, men øge din bestand af fisk som laks og hellefisk. Købe mere kylling og magert udskæringer af rødt kød.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com