Gratis vægt tab måltid Planner

07/07/2012 by admin

Vægtkontrol behøver ikke at involvere kedeligt, restriktive måltider. Faktisk gør planlægning tiltalende måltider, der omfatter dine livretter det nemmere at holde fast i din kost og se gode resultater. Denne gratis vægt tab måltid planner fokuserer på enkle måder at forberede lokkende, nærende menuer, der vil hjælpe med at forbedre din generelle sundhed, mens du arbejder mod din idealvægt.

Vælg en bæredygtig Plan

Stærkt begrænse kalorier eller begrænse bestemte fødevaregrupper ikke nødvendigvis den bedste kostplan for mennesker på et vægttab program. For eksempel, rapporter Mayo Clinic, de fleste mennesker, der bruger carb diæter opgive programmerne inden for et år og derefter genvinde den vægt, de har arbejdet så hårdt at miste. Hvis dit mål er permanent vægttab, fokus på planlægning sunde og fornøjelig måltider, der vil blive en del af din normale livsstil.

Fokus på ernæring

Den amerikanske diætetiske Association, eller ADA, anbefaler at vælge et vægt tab måltid plan, der omfatter fødevarer fra alle fem fødevaregrupper: magert protein, fedtfattig eller fedtfri mejeriprodukter, frugt, grøntsager, fuldkorn, samt sunde fedtstoffer. Læs produktetiketter for at bestemme fedt og sukker indholdet i emballeret fødevarer, og brug dem sparsomt, når hele fødevarer er tilgængelige. Stedet for at tælle kalorier, være sikker på at få det rigtige antal portioner fra hver fødevaregruppe.

Skifte til sunde fedtstoffer

Ikke alle fedt er dårligt for dig. Omega-3 fedtsyrer, fandt i laks, hørfrø og valnødder, kan faktisk være meget gavnlige. American Heart Association anbefaler at spise fisk mindst to gange om ugen, og ADA tyder på at tilføje en håndfuld valnødder eller mandler til din daglige kost. Også, erstatte omega-3 rige rapsolie eller olivenolie for andre vegetabilske olier.

Reducere tomme kalorier

Tomme kalorier, såkaldte fordi de er lav i næringsværdi, kan sabotere dit vægttab plan. Sodavand, slik, kaffe tilsætningsstoffer og kalorier fra overdreven fedt i færdigpakkede fødevarer er almindelige syndere. Gradvis vænne dig selv fra tomme kalorier ved at erstatte mere gavnlige produkter. For eksempel, kan chokolade sojamælk tilføjet til din kaffe erstatte sukkerholdig, høj-fedt mokka drinks, mens vand med en citron kile kan træde i stedet for sodavand.

Se portionsstørrelse

En servering af protein, som kød eller fisk, er på størrelse med et spil kort; en servering af ris er en halv kop, som er mindre end en kvinde knytnæve. ADA tyder på en nem måde at kontrollere dele og sikre hvert måltid indeholder de rette næringsstoffer: fyld halvdelen din tallerken med grøntsager og en fjerdedel hver med protein og fuldkorn. Tilføje et stykke frugt og en servering af mejeri.

Tage en fridag

Organ for Life fitness program omfatter begrebet en ugentlig "gratis dag." Inden for rimelighedens, programmet tillader dig at vælge en dag om ugen hvor du kan spise de fødevarer, der friste dig mest at afvige fra din kost. Moderat hengive sig til fødevarer, der ellers ville være off grænser fjerner følelsen af at blive berøvet. Fortsatte succes i spise healthfully så bliver mere sandsynlige. Yderligere, mere passer du blive, den mindre effekt en lejlighedsvis nydelse vil have på din samlede succes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com