Hvorfor folk har flere næse job

07/19/2012 by admin

Folk har tendens til at have flere næse job af æstetiske grunde. Enkelt er utilfreds med en tidligere næse job, eller den læge, der har udført operationen gjorde ikke passende arbejde. Kun sjældent udføres flere næse job til medicinske formål.

Historie

De første næse job blev udført omkring 500 f.kr af hinduistiske læge ved navn Sushruta, der forsøgte at rekonstruere næser af personer, der havde fået dem fjernet som straf for visse forbrydelser.

Udseende

Vi lever i en kultur besat med udseende. For modeller og skuespillere, hvis karriere er betinget af hvordan de ser ud, er flere næse job ofte skønnes nødvendigt.

Forværring

Lejlighedsvis, kan en næse job forværres over tid. Af denne grund, kan en anden næse job blive nødvendige.

Medicinsk

Nogle mennesker har næse job af medicinske årsager, såsom vejrtrækning vanskeligheder eller en afbøjet septum. Hvis ændringen ikke virker, kan så yderligere næse job blive nødvendige.

Berømte bånd

Mens berømtheder har tendens til at holde deres kosmetiske kirurgi i det uvisse, omfatter nogle berømte mennesker, der er bredt menes at have haft flere næse job Michael Jackson, Scarlett Johansson og Jennifer Aniston.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com