Høj-Fiber kost retningslinjer

08/27/2010 by admin

Fordelene ved at indarbejde et højt fiber i din kost er mange, ifølge ernæring site HealthCastle.com. Ud over blot normalisere fordøjelsesprocessen, kan undgå sådanne ubehagelige forhold som forstoppelse og diarré, en fiberrig kost bidrage til at beskytte mod visse former for kræft, såsom kræft i tyktarmen og endetarmen. Begynder en fiberrig kost kan være så simpelt som at nogle relativt mindre justeringer.

Fiber retningslinjer

Ifølge Mayo Clinic, forsøge at forbruge mere end 20 g fiber om dagen. Kvinder bør sigte efter 21g 25 g pr. dag. Mænd bør spise mellem 30g og 38g pr. dag, på grund af deres større krop masse og samlede mad forbrug. En høj-fiber kost vil sigte mod den øvre ende af spektret---mindst 23g fiber dagligt til kvinder og mere end 35g for mænd.

De fleste mennesker fiber forbrug er langt under grænsen, så det er fordelagtigt at arbejde din vej gradvist, øge din daglige fiber indtagelse af 5g pr. uge, indtil du når dit mål. Dette vil gøre det mere sandsynligt, at din nye fiber anbefalinger blive en vane snarere end en akkord.

Mad forslag

De fødevarer, der generelt indeholder de mest fiber er plante-baserede fødevarer, gerne fuldkorn, frugt og grøntsager, så gør disse elementer i fokus i din fiberrig kost. Har til formål at forbruge to ud af de tre kategorier af varer ved hvert måltid at naturligt øge dit forbrug af fiber.

En prøve fiberrig morgenmad kan omfatte flere æg, kalkun bacon, en stor skål med frugtsalat, og et par skiver af ni-korn toast eller en skål havregryn. En prøve middag der indeholder en stor mængde af fiber kan bestå af kylling Parmesan med hel-hvede pasta og en stor have salat på siden.

Hvis du finder du ikke er i stand til at opfylde dine daglige fibre krav med solid mad, overveje en fiber supplement. Blande det ind i et par glas vand hele dagen kan nemt tilføje 10g eller mere til din daglige fiber total uden at skulle spise mere mad.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com