Kan en arbejdsgiver betaler COBRA præmier?

07/17/2012 by admin

Kan en arbejdsgiver betaler COBRA præmier?

Føderale lovgivning kræver en arbejdsgiver opsige en medarbejder for at tilbyde 18 måneder fortsatte sundhed dækning for medarbejderen og hans pårørende. Typisk, at arbejdsgiveren skal ikke betale for den fortsatte sundhed dækning men kan gøre det. Men Kongressen fremlagt adskillige vigtige lovgivningsmæssige retsakter gennem den økonomiske stimulus-pakke til at reducere en medarbejders COBRA præmier for en begrænset tid og krævede arbejdsgivere til at bidrage til medarbejderens COBRA premium omkostninger.

COBRA

Den konsoliderede Omnibus Budget Reconciliation Act af 1986, også kendt som "COBRA" giver tidligere medarbejdere med en juridisk ret til at modtage fortsatte sundhed dækning for medarbejderen og medarbejderens støtteberettigede pårørende. Medarbejderen skal have mulighed for at deltage i arbejdsgiverens eksisterende gruppe sundhedspleje plan for op til 18 måneder på arbejdsgiverens gruppe sats. Arbejdsgiverne behøver ikke at subsidiere omkostningerne ved præmier på den tidligere ansattes vegne. Hvis en tidligere medarbejder vælger dækning, så betaler medarbejderen normalt den hele præmiesum. Men nye lovgivning ændret dette arrangement.

Kongressens lovgivning

Kongressen vedtog den amerikanske nyttiggørelse og Investment Act af 2009 (ARRA), reduceret COBRA præmier for opsagte medarbejdere i op til ni måneder. Efter udløbet af ARRA, vedtog Kongressen afdeling Defense bevillinger Act udvide Arras reduktion Disponeringsperioden til seks yderligere måneder. Når begge retsakter udløbet, vedtog Kongressen den fortsatte udvidelse Act af 2010 at forlænge reduktion gennem 31 maj 2010 til berettigede medarbejdere.

Arbejdsgiverbidrag

Gennem den congressional lovgivning, kunne en medarbejder, der var afsluttet mellem september 1, 2008, og 31 maj 2010 betale en reduceret præmie lige til 35 procent af de sygesikring dækning for 15 måneder. Arbejdsgiveren gennem sit bidrag til den gruppe sundhedspleje plan, betaler de resterende 65 procent. Hvis medarbejdere valgt COBRA dækning i løbet af denne tidsramme, skulle arbejdsgiverne bidrage til medarbejderomkostninger opretholde dækning i op til 18 måneder.

Bidrag efter maj 31, 2010

Selv om arbejdsgiverne er ikke længere forpligtet til at subsidiere en medarbejders COBRA dækning, kan arbejdsgiveren gøre så hvis arbejdsgiveren tilbyder det som del af en fratrædelsesgodtgørelse pakke eller gør det frivilligt. Der er ingen regel at forbyde arbejdsgiverne at bidrage til en medarbejders healthcare premium som en del af sin goodwill.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com