Alternativ til befugter

03/02/2012 by admin

Befugtningsapparater tilføre fugt til luften vi indånder, hvilket gør det lettere for vores nasal passager og bronchiale rør til at gøre deres arbejde, især når klimaet er koldt eller tør. Hvis en luftfugter ikke er tilgængelig, men er der alternativer, at mens ikke altid så praktisk, vil hovedsagelig præstere den samme hverv.

Fordampere

Billigere end befugtningsapparater, vandfordampningsapparater brug en varme element til at sprede damp op i luften, som kræver mere energi end andre cool-dug Luftfugtere. De har de sædvanlige farer forbundet med elvarme elementer: potentiale for overophedning, smeltning og ild hazard. Og i modsætning til de fleste befugtningsapparater, der er designet til at bo i lange perioder, vandfordampningsapparater kræver hyppige refills af vand. Men de kan være et godt alternativ, og fordi vandet er kogt før at være fordampet, bakterier og urenheder er mindre tilbøjelige til at være formidles i damp.

Pander af vand

Hvis du har gammeldags radiatorer eller bare en almindelig gamle køkken komfur, en stor gryde eller gryde med vand placeres oven på det vil give nogle af fugt en luftfugter vil. Indstilling på et komfur bør sat til i første omgang koge vandet, og derefter vendte til en temperatur, der vil holde vandet koger ved en lav intensitet. Radiatorerne skal naturligvis være på, så det er kun et alternativ til brug i køligere årstider.

Brusebad

I en nødsituation, som et barn lider af krydset, dampen fra dit badeværelse brusebad virker som et godt alternativ til en luftfugter. Ofte når børn lider af hoste og forkølelse ikke får den rette fugtighed eller deres slimhinder er blevet tørt på grund af anvendelsen af visse lægemidler, kan de blive offer for en grim klingende anfald af krydset. Tænde for bruseren (på den varmeste indstilling) og lukke døren vil give øjeblikkelig dampende fugt i løbet af få minutter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com