Clobex alternativ

08/17/2012 by admin

Clobex er en aktuel steroid anvendes til behandling af moderat til svær tilfælde af psoriasis. Psoriasis er en kronisk hudsygdom, hvor tørre, døde hud hober sig op og danner ru, lyserøde pletter. Du oplever typisk perioder af flare-ups og aftagen. Steroid behandlinger er fælles på grund af deres evne til at reducere betændelse, men de kan producere uønskede bivirkninger.

Kosttilskud

Fiskeolie, i en dosis på 10 gram dagligt kan være gavnligt. Dette er en meget høj dosis og du bør konsultere din læge om denne behandling, især hvis du tager blodfortyndende medicin, herunder aspirin.

Visse vitaminer og mineraler kan lindre betændelse og forhindre flare-ups; de omfatter folat (400 mcg dagligt), vitamin E (400-800 IE), zink (30 mg dagligt) og selen (200 mcg dagligt).

Naturlægemidler terapi

Marietidsel fremmer ordentlig immunforsvaret, som spiller en rolle i lidelser som psoriasis. Tag 150 mg to gange om dagen. Gul dock, Rødkløver og burre, når de anvendes i kombination, er en traditionel behandling for denne hudsygdom. Bruge 30 dråber af hver tinktur i en kop vand tre gange om dagen. Der kan muligvis også finde en kombination supplement med alle tre; bruge som anvist på etiketten. Coleus forskohlii er en anden behandling af psoriasis med en lang historie af brug; tage 500 til 2.500 mg dagligt. Oregano olie kan også være til gavn for psoriasis; Tag 20-60 dråber to gange om dagen i vand eller juice.

Følgende behandlinger kan anvendes udvortes til at lindre symptomer. De omfatter aloe vera, æblecider eddike, natlysolie olie, havregryn bade, tea tree olie og Oregon drue rod. Disse er alle mild behandlinger, der kan bruges som ønsket.

Homøopati

De følgende homøopatiske midler er almindeligt anvendt til psoriasis.

Apis mellifica behandler psoriasis, der føles varm og tør og meget følsomme at røre. Det kan føles bedre med cool programmer og værre med varme. Det er bedst hvis du ofte føler dig trist, skuffet, deprimeret og græde nemt.

Calendula, i form af salve eller creme, er fremragende til behandling af inflammation og har en lang historie af brug i beroligende hudlidelser. Rhus toxicodendron fungerer bedst, hvis de ledsagende kløe bliver værre om natten og forbedrer med varme.

Professionelle behandlinger

Ifølge University of Maryland Medical Center tyder sag undersøgelser på, at kiropraktisk behandling har reduceret hudlæsioner hos visse personer. Akupunktur kan også være nyttige. Akupunktører kan også give dig oplysninger om behandling af denne tilstand fra perspektivet af kinesisk medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com