Hvordan til at sørge for jeg får op, når alarmen går i gang

02/24/2012 by admin

Vores krop ure generelt fortælle os, hvornår det er tid til at vågne op. Hvis du har problemer med at vågne om morgenen med dit vækkeur, er den enkleste løsning at få mere søvn. Ikke desto mindre, nogle mennesker er tungere sveller end andre, og kan have problemer med at vågne om morgenen, selv med et vækkeur. Mens der er ingen idiotsikker metode af at vågne op til tiden, er der et par ting du kan gøre for at forbedre chancerne.

Instruktioner

• Skrue op på vækkeuret og flytte den fra din arm's reach. Hvis volumen er på sit højeste niveau, skulle det hjælpe vække dig. Flytte den væk fra dig vil forhindre dig i let at slukke det før at komme ud af sengen.

• Gå til bed tidligere. Hvis du har problemer med at vågne op, når dit vækkeur slukker, får du sandsynligvis ikke nok søvn. De fleste voksne har brug for omkring otte timers søvn hver nat.

• Begræns dit indtag af koffein, især i den sene eftermiddag og aften. For meget koffein kan forårsage du har problemer med at sove, som kunne holde dig vågen senere. Dette gør det sværere for dig at vågne op og komme til tiden.

• Delvis åbne gardiner eller persienner før de går til at sove. Sollyset strålede gennem vinduerne i morgen bør hjælpe dig vågne op lettere.

• Køb en højere vækkeur, eller købe en ekstra alarm. Hvis køber en ekstra, indstille den til at gå fra 10 til 20 minutter efter den første. Hvis du få tur den første vækkeur off, så gå tilbage i seng, vil du blive tvunget til stå op, når den anden alarm går i gang. Dette kan hjælpe dig vågne op til tiden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com