Hvordan at finde finansiering til en person med Cerebral parese for en stolelift

05/06/2012 by admin

En af de største frustrationer for fysisk handicappede personer såvel som deres familier indebærer vanskeligheden ved transport af den fysisk udfordret individ fra sted til sted. Familier kan begrænse deres rejse på grund af et familiemedlem, der ikke kan ride komfortabelt i en bil. Selv når en familie kan administrere til at købe en varevogn, der har særligt udstyr til at rumme en kørestol, er en elektronisk stol lift nødvendige. Dette indebærer en enorm udgift. Heldigvis midler til at bistå med dette køb findes gennem en række muligheder.

Instruktioner

• Find ud af, hvilke finansielle midler findes for personer med cerebral parese og deres familier, som vil gøre det muligt for dem at købe en stolelift.

Ressourcerne varierer stat af stat. 4MyChild hjemmeside giver en søgning af lokale ressourcer, som individer med cerebral parese og deres familier kan finde for deres tilstand.

• Anmeld støtteberettigelse for hjælp gennem 4MyChild non-profit organisation. I nogle tilfælde findes midler til at hjælpe med køb af kørestole eller andre adaptive udstyr, såsom stolelifterne til transport behov.

• Undersøge tilgængelige ressourcer gennem Social Security supplerende sociale sikkerhed.

Hvis den berørte person har dækning gennem Medicaid, kan der findes muligheder for bistand for at købe en stol lift gennem Medicaid.

Da cerebral parese præsenterer meget anderledes i enkelte findes ingen hårde og urokkelige regler--vurderer hvert enkelt tilfælde på sine egne betingelser.

• Kig på hjemmesiden for den Forenede Cerebral parese Fællesskabet Resource midler (UCP). Deres one-stop ressource guide giver omfattende oplysninger om ressourcer i hver stat, der kan hjælpe med en stolelift køb.

• Kontrollér familie forsikringspolicen til se hvad adaptive udstyr køb af forsikringsselskabet vil dække. Nogle forsikringer dækker indkøb af en stol lift til et familiemedlem med cerebral parese.

• Overveje at ansøge om et særlig lavt forrentede lån til assisteret teknologi-enheder. Bistået teknologi Act of 1998 mandater, som staterne levere ressourcer til fysisk udfordret enkeltpersoner adgang til adaptiv teknologi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com