Hvordan man kan forklare Depression til børn

05/01/2012 by admin

Det er svært at forklare en psykologisk tilstand eller psykisk sygdom til et barn. Børn forstår ikke, hvorfor nogen kan opføre sig mærkeligt, og kan føle, at de selv er årsagen til mærkelige opførsel. Depression er en særlig fælles psykologiske tilstand, og det medfører ofte intens skærme af følelser. Ignorere det eller foregiver, der ikke er noget galt vil føre barnet at drage sine egne konklusioner og kan gøre situationen værre. Hvis nogen i din familie eller inderkreds lider af depression, sidde med dit barn og forklare det vilkår, at han kan forstå.

Instruktioner

• Fortæl dit barn at den depressive patient er syg, som om han havde en hoste eller en kold. Forklare at depression gør ham til at føle meget triste tider og sorgen ikke går væk den normal måde sorg gør. Han kan også nægte at spise eller har problemer med at sove, og det kan være svært for ham at tale om hvad der gør ham trist. Fordi han er syg, og ikke bare normalt trist, virker ikke altid forsøg på at få ham til at føle sig bedre.

• Understrege, at barnet ikke gjorde noget for at gøre den depressive person trist. Børn kan føle dårlig samvittighed over det, især hvis den depressive person råbte eller græd, da de var omkring. Lad barnet vide at det havde intet at gøre med ham, og at han ikke bør føle sig dårligt om den depressive persons tilstand.

• Stress at personen arbejder hårdt på at få det bedre, og at barnet ikke er ansvarlig for. Fortæl barnet at den depressive person er at se en læge for at få det bedre, og hvis han er på antidepressiv medicin, forklare, at han tager stærk medicin for det så godt. Det kan tage tid for den depressive patient til at føle lykkeligere, men han tager de rigtige skridt; hjælpe ham til at følge disse trin er en voksen-up's job, ikke barnet.

• Minde barnet at den depressive person stadig elsker ham og vil altid elske ham. Hvis du er personen med depression, fortælle barnet han kan tale med en anden voksen--din ægtefælle eller nogen specifikke, der kender situationen og har indvilget i at tage ansvar - når du føler lav. Understrege, at barnet kan føle sig men han kan lide om situationen og er gratis at tale om det med de andre udpegede voksen eller du, når han skal.

Tips & advarsler

  • Hvis den depressive person er let ophidset af et barns adfærd, tage skridt til at holde ham ud over det. Der er afsat en rolig del af huset hvor den depressive person kan gå, og understrege, at det er "off limits" når barnet spiller.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com