Sådan Administrer hovedlus

04/18/2012 by admin

Sådan Administrer hovedlus

Hovedlus eller Pediculus capitas, er almindelige parasitter, der inficerer millioner inden for de Forenede Stater. Disse irriterende skadedyr lever på menneskers hud, primært på hovedbunden og hals, og overleve fra små mængder af blod. Børn synes i alderen 3 til 12 år at have mere hoved lus forekomster og derefter andre befolkningsgrupper, især piger. Disse skadedyr er smitsom og generende men havnen ikke sygdom eller er farlige. Du kan administrere hovedlus ved hjælp af en tættekam i kombination med brug af en hovedlus shampoo i kampen mod disse røvhuller.

Instruktioner

Diagnosticering lus

• Kontroller du eller dine børns hovedbunden for levende lus eller luseæg, æggene fra voksne lus, for at bekræfte en lus angreb. Voksne lus er rødlig-brun og 1/16 af en tomme lang. Nit er hvidlig og stædigt er knyttet til hår.

• Brug en recept eller over-the-counter medicineret shampoo til at beskæftige sig med lus. Eventuelle lus agenter er NIX Creme skylle, RID og Ovid. Læs instruktionerne omhyggeligt afhængigt af hvilke medicineret shampoo, du bruger. Nogle shampooer kræver hår til at blive vasket og håndklæde tørret mens andre produkter kræver dit hår til at blive tør. Hver shampoo har forskellige tidskravet til at forlade produktet i håret.

• Bruge en almindelig kam til at fjerne sammenfiltring og adskille hår i sektioner. Nyd den bøde-tand eller lus kam i varmt vand i 10 minutter, og derefter bruge det til at gå gennem hver sektion af håret. Begynde på hovedbunden og gå til slutningen af håret. Fjerne alle lus og deres nits. Afslutte hvert afsnit af dit hår. Gentag trinnet for at sørge for du ikke har glip af nogen luseæg eller lus.

• Tjek dit hår og hovedbund grundigt hver aften inden du går i seng, indtil der er ingen yderligere tegn på lus eller luseæg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com