Hvordan at slippe af nyresten med hjem retsmidler

01/09/2012 by admin

Hvordan at slippe af nyresten med hjem retsmidler

Nyresten er aflejringer af mineraler og syre salte, der danne en hård massen i dine nyrer og kan også påvirke din urinledere, blære eller urethra. Små nyresten generelt passerer fra kroppen gennem urinen; større sten kan kræve medicinsk intervention. Der er flere skridt du kan tage for at undgå nyresten, herunder at undgå dehydrering og ændre din kost; Når du har en nyresten, er det kun hjem afhjælpe imidlertid at drikke masser af vand for at hjælpe flush stenen fra dit system.

Typer af nyresten

Der er fire hovedtyper af nyresten. Calcium sten er den mest almindelige, dannet af aflejringer af calciumoxalat, som findes i grøntsager, frugt, chokolade og nødder. Struvite sten er hurtigtvoksende og generelt form som svar på en urinvejsinfektion eller en anden type af infektion. Urinsyre sten danner som følge af dehydrering og er mest almindelige i mennesker, der spiser en masse protein eller dem, der har gigt. Cystin sten er forårsaget af en arvelig lidelse, hvor nyrerne udskiller overskydende aminosyrer.

Symptomerne på nyresten

Symptomerne på nyresten generelt vises ikke indtil stenen begynder at flytte rundt i nyrerne eller passerer ind i ureter, der forbinder nyrerne til blæren. Når dette sker, er det mest almindelige symptom side og rygsmerter, der ofte breder sig til den nedre del af maven. Andre symptomer omfatter smerter ved vandladning; stærkt lugtende urin, der er pink, brun eller uklar; kvalme eller opkastning og, i tilfælde hvor nyresten har forårsaget en infektion, feber og kulderystelser.

Hjem retsmidler

De fleste nyresten vil passere på deres egne, med lidt hjælp fra dig. Vand hjælper flush stenen fra dit system. Drik så meget vand som det tager for at producere klar urin, men ikke overstige 96 ounces om dagen.

Når at ringe til din læge

Nogle nyresten kan kræve medicinsk intervention. Lave en aftale med din læge, hvis din smerten bliver uudholdelig, eller hvis du har svært urinating. Disse er tegn på, at stenen er for store til at passere naturligt. Din læge kan ordinere medicin for at hjælpe med at bryde op små sten; at fjerne større sten kan kræve lydbølge terapi eller kirurgi. Hvis du oplever smerter med feber og kuldegysninger, kan du have en infektion, der kræver lægehjælp.

Forhindrer nyresten

Du kan være på et højere risiko for nyresten, hvis du har en høj-protein kost eller spise fødevarer, der er høj i natrium. Hvis du er overvægtig, har en fordøjelsesfremmende lidelse eller hvis nogen i din familie har en historie af nyresten, kan du være mere tilbøjelige til at udvikle dem. For at hjælpe med at forhindre nyresten, drikke masser af vand hver dag for at holde din urin klar og lugt-fri, især hvis du bor i et varmt klima eller sveder meget.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com