Helbredelsesmetoder for Hypothyroidism

12/23/2011 by admin

Hypothyroidism er defineret som en medicinsk lidelse, som ofte er karakteriseret ved en under aktiv og unormalt fungerende skjoldbruskkirtel. En under-aktive skjoldbruskkirtlen resulterer ofte i en mangel på hormon thyroxin (et hormon, der syntetiseres af skjoldbruskkirtlen). Betingelsen påvirker ofte de metaboliske processer inde i ens krop på en negativ måde, forårsager forskellige symptomer og tegn som fedme, hjertesygdomme og ekstreme ledsmerter. Hypothyroidism er en meget almindelig og udbredt lidelse, selv i dag, navnlig i udviklingslandene; men heldigvis er mange behandlingsmetoder tilgængelige til med held helbrede tilstanden.

Kunstige thyroxin behandlingsmetode

Læger oftest ordinere og administrere syntetisk/kunstigt former af thyroxin til patienter plaget med hypothyroidisme. Nogle af de mest almindelige administreret syntetiske thyroxin former omfatter levoxyl, synthroid og levothroid. Disse stoffer hjælpe med at opretholde thyroxin niveauer inde i kroppen ved at tage og udføre alle de vitale funktioner, som de naturlige former af thyroxin udføre. Behandlingen generelt fortsætter i mange år, og i nogle tilfælde er en lang proces, liv. Læger skal jævnligt overvåge patientens thyroxin niveauer. Overdreven thyroxin kan føre til en mere alvorlig tilstand kendt som hyperthyreoidisme.

Indtagelse af jod

Mangel på jod er en af de mest almindelige og primære faktorer fører til udvikling af hypothyreose i individer. Utilstrækkelig niveauer af jod føre ofte til en reduktion i syntesen af thyroxin af skjoldbruskkirtlen.Læger anbefaler ofte Hypothyroide patienter ophøje deres daglige indtagelse af jod med tilsat jod salte. Ved at fastholde hormon niveauet, kan hypothyroidisme behandles mere effektivt.

Narkotika og medicin

Som pr amerikanske Thyroid Association (AHA), øger regelmæssig indtagelse af visse lægemidler som interleukin-2, lithium, amiodaron, blandt andre, ofte betydeligt sandsynligheden for at udvikle hypothyroidisme. De fleste af de ovenfor nævnte stoffer hindre og forårsage hindring i den normale thyroxin syntese af skjoldbruskkirtlen, hvilket fører til hypothyroidism. Læger anbefale ofte patienter, der lider af hypothyroidisme at undgå de ovenfor nævnte medicin.

Årsager til Hypothyroidism

Ifølge en Mayo clinic undersøgelse, forskellige faktorer som har en arvelig sygdom, udsættelse for radioaktivt form af jod, regelmæssig indtagelse af anti-thyroid medicin, blandt andre, betragtes ofte som mulige faktorer i udviklingen af hypothyroidisme.

Symptomer

Nogle af de almindelige symptomer ofte forbundet med hypothyroidisme omfatter træthed, hævelse i nærheden af ansigtet, muskelsvaghed, forstoppelse og vægtøgning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com