Hjemmelavet vand Purifier

08/02/2011 by admin

En simpel vand destillation enhed vil levere drikkevand fra næsten enhver vandkilde--godt vand, havvand eller endda urin. Medmindre du bruger en lav-volumen solar distiller, en hjemmelavet vand destillation enhed er ikke energieffektive, men den er enkel og pålidelig.

Kondenserende spole

Tage en længde (3 fødder eller større) af ren plastslanger eller ren blød kobber og lægger det over en åbning i låget af en tætsiddende metal pot. En trykkoger låget er ideel til dette, glider tube for en lun passer over pres lettelse indlæg. I en knivspids, bruge hullet til låget håndtag og bånd eller epoxy slange til en tæt forsegling.

Varme afdeling

Sætte vandet i metal puljen, omtrent halv-påfyldning puljen. Begynde at varme pot i åbne at frigive noget flygtige forbindelser i vandet. Når vandet er nær-kogning, lægger låget og spole og stabilisere temperatur hvis det er muligt for at holde kammeret lige på den kogende niveau.

Samling

Da vanddamp passerer gennem kondens coil, drevet af trykket i den varme afdeling, vil nogle af vapor kondensere i rent vand. Placer en ren beholder ved afgangen af kondens spolen til at indsamle den resulterende varmt vand.Øge kondens effektivitet ved at køre mindst en del af kondens coil gennem cool (kan være urene) vand og ved at placere den indsamling container lavere end den varme afdeling.

Hvis du holder det opsamlede vand fra forurening, vil det være sikkert, drikkeligt vand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com