Urter anvendes til behandling af prostatakræft

09/01/2011 by admin

Den mest almindelige form for kræft står over for mænd, prostata cancer behandles normalt med lægemidler og invasiv kirurgi. Ofte, er prostata cancer fundet tidligt, i vid udstrækning PSA (prostata-specifikt antigen) test, som overvåger niveauet af protein produceret af prostata. Når prostata cancer er blevet opdaget, en læge vil forsøge at identificere hvordan aggressiv og avancerede det er i patienten. Forståeligt nok, nogle patienter har søgt holistiske metoder til behandling af kræft og dens eftervirkninger, ofte ud over traditionel behandling. Alle behandlinger skal administreres i samarbejde med en autoriseret læge.

Damiana

Taget fra bladene af damiana urt, denne urt er tilgængelig i visse te og i forskellige tablet former, eller kan ryges ligesom tobak. Det er også ofte brugt som en naturlige elskovsmiddel og til behandling af depression. Ifølge den britiske naturlægemidler medicin foreningen, selvom det har en euforisk effekt på sine brugere, det har ikke nogen ægte medicinske værdi. For kræftpatienter er doseringen varierer afhængigt af koncentrationen. Patienter har rapporteret mild afførende af damiana.

Polysaccharid Kureha

Denne champignon ekstrakt stimulerer dit immunforsvar og er en kraftig antioxidant. California Pacific Medical Center Research Institute har fundet PSK at være en god anticancer mulighed, og det er en af de bedst sælgende herbal behandlinger i dette land. PSK angreb enzymer, der forårsager spredning af kræft. Derfor er det ofte bruges til at effektivisere strålebehandling. For prostatakræft behandling er daglige dosis 6.000 mg.

Marietidsel

Frugten af mælk tidsel er også en kræft-bekæmpelse agent. Det bruges ofte til at fremskynde en protein-syntese og celle fornyelse. Sommetider, naturlægemidler behandlinger indeholder mælk tidsel blade, men det er en udbredt opfattelse at bladene ikke besidder de samme medicinske egenskaber. Kræftpatienter rådes til at tage 360 mg dagligt.

Soja isoflavon koncentrat

Udvindes fra soja urter, er soja isoflavon koncentrater blevet observeret for at forhindre østrogen celler kommer i kontakt med forskellige former for kræft, så det betragtes som terapeutisk værdifulde. Det er også blevet fundet for at kvæle væksten af kræftceller. Daglig dosis er 3.000 mg.

Sulfuraphane

Sulfuraphane har vist værdi i forebyggelse og behandling af prostatakræft. Det virker ved at fremme proteiner for tumor undertrykkelse og overtalelse enzymer, angribe xenobiotiske celler. Anbefalede daglige dosis er 200 til 400 mg for forebyggelse og 600 mg for behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com