Hvad gør et løg for din krop?

08/28/2011 by admin

Hvad gør et løg for din krop?

Løg er en af de mest almindelige ingredienser i opskrifter i mange forskellige lande og kulturer i hele verden. De kommer i mange forskellige former; friske, frosne, på dåse, karamelliseret, syltede, pulveriseret, hakkede og dehydreret og kan bruges i næsten alle typer af mad. Det er blevet hævdet i historien at løg kan hjælpe med alt fra almindelig forkølelse til hjertesygdomme, diabetes og andre sygdomme og i udviklingslandene er de endda placeret på huden til at udrydde bylder og blærer. De fleste af os spiser noget, som omfatter løg hver dag, men kun få af os vide, præcis hvilke sundhedsmæssige fordele de har.

Næringsværdien i løg

Løg er naturligt lavt i kalorier på kun 45 kalorier per portion. De indeholder ingen fedt eller kolesterol og er meget lavt natriumindhold. Løg er en god kilde til fiber, som hjælper med at holde fordøjelsessystemet, sund og effektiv. Løg også indeholder vitamin B6, folinsyre, kalium, mangan og er en meget god kilde til vitamin C.

Sundhedsmæssige fordele af løg

Løg anvendtes oprindeligt af amerikanske nybyggere til behandling af forkølelse, hoste og til at frastøde insekter og i kinesisk medicin har de været brugt til behandling af angina, hoste, bakterielle infektioner og åndedrætsbesvær. De sundhedsmæssige fordele af løg, der går ud over gamle koner eventyr. Det er videnskabeligt bevist at løg ekstrakt kan hjælpe astmatikere og et løg indeholder endda oligomerer, som kan reducere risikoen for tyktarmskræft.

Løg og det kardiovaskulære System

Løg dele nogle af de sundhedsmæssige fordele af hvidløg, som mange af os ved, er godt for blodfortyndende. Begge fødevarer indeholder sulfider, som kan medvirke til at sænke blodlipider og blodtryk. Løg medvirke til at forebygge blodpropper som de indeholder flavonoider og andre stoffer som når forbruges kan dramatisk reducere risikoen for hjerte-kar-sygdom.

Andre fordele ved løg

Løg er godt for næsten alle dele af kroppen. De yde støtte til knogle og bindevæv og anti-inflammatoriske fordele. Derudover løg hjælpe med at beskytte mod kræft som æggestokkene og mund.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com