Atkins oplysninger

03/28/2017 by admin

Grundlagt af Dr. Robert C. Atkins, er Atkins kost en populær vægttab plan, der fremhæver spise magert protein, grøntsager og fedt samtidig stærkt begrænse kulhydrater som brød, pasta og frugt. Atkins er et af flere populære low-carb kost planer.

Fase 1: induktion

Den Atkins kost er sammensat af fire faser. I fase 1, deltagerne eliminere de fleste kulhydrater fra deres kost og spise kun visse friske grøntsager og magert protein som kylling, fisk og æg. Ingen nødder eller frugt er tilladt i denne fase.

Fase 2: Vedvarende vægttab

Under fase 2, kan deltagerne genindføre visse fødevarer i deres kost, såsom høj-fiber frugter, nødder, frø og en bredere vifte af grøntsager.

Fase 3: pre vedligeholdelse

Deltagerne fortsætter med at tilføje nogle kulhydrater tilbage i deres kost i den tredje fase, indtil de ikke længere at tabe sig, men også ikke vinder. Atkins kalder dette "punkt af ligevægt."

Fase 4, levetid vedligeholdelse

I den sidste fase, deltagerne fortsat spisevaner lært i de foregående faser for at bevare deres vægt. Hvis vægtøgning begynder at opstå, programmet opfordrer deltagerne til at vende tilbage til tidligere faser at undgå betydelig genvinde.

Sådan fungerer det

Den menneskelige krop forbrænder primært kulhydrater til brændstof. Overskydende kulhydrater gemmes som kropsfedt. Af alvorligt begrænser indtaget af kulhydrater, får Atkins kost kroppen til at forbrænde fedt til brændstof---en tilstand kaldet ketose---resulterer i vægttab.

Sundhedsrisici

Mens efter en lav-kulhydrat kost, såsom Atkins kan resultere i vægttab, tyder nogle undersøgelser på denne type kost kan sætte tilhængere i større risiko for medicinske tilstande såsom hjertesygdomme eller nyresygdom. Bivirkninger af Atkins kost kan omfatte dårlig ånde, svimmelhed og diarré. Atkins er ikke anbefales til gravide eller ammende kvinder eller mennesker med visse medicinske tilstande.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com