Home Retsmidler for Gas Relief i babyer

07/31/2011 by admin

Home Retsmidler for Gas Relief i babyer

Babyer lider af gas, ligesom alle andre gør. Desværre kan de ikke udtrykke, hvilken form for smerte de oplever; alt hvad de kan gøre er cry. Babyer lider ofte gas smerter mellem 6-8 ugens i alder, og det generelt aftager omkring 3 til 4 måneder i alder, ifølge Pollywog Baby. Home Retsmidler for spædbarn gas kan være så simpelt som bøvsen på det rigtige tidspunkt, eller så kompliceret som fodre dem de rigtige fødevarer.

Kost ændring

Fødevarer kan forårsage gas, for voksne og babyer. Hvis barnet er stadig på formel, kan du prøve at ændre formlen for flere uger. Dette eksperiment skal gøres ved hjælp af forskellige formler, indtil en formel findes der ikke forårsager barnet gas smerter. Holde styr på hvad de spiser, og som de har dårlige reaktioner på. Når spædbørn har skiftet til babymad, ting som løg, hvidløg og kål i deres fødevarer kan forårsage gas.

Langsommere fodring

Langsommere fodring kan hjælpe med at holde overskydende luft fra at komme ind i barnets mave. Amerikansk Baby tyder på, at amning moms hvis babyer lider af for meget gas tager sig tid til at lade deres spray af mælken langsomt ned under fodring ved at give barnet en pause. Når fodring med en flaske Sørg for brystvorten er stadig fuld af mælk, som vil hjælpe barnet får mindre luft; og sørg for, at de drikker det langsomt. Vent ikke, indtil barnet er virkelig sulten, hvilket gør dem spise/drikke hurtigere og tage i mere luft.

Bøvsen

Stop ikke i midten af måltider at bøvse barnet. Vent, indtil fodring er gjort. Stop vil kun forværre barnet og kan forårsage overskydende sluge luft. Når bøvsen ikke virker, slå barnet på ryggen og forsigtigt gnide deres mave i en cirkulær bevægelse. Amerikansk Baby tyder på, at gøre denne mave massage i en uret bevægelse vil hjælpe baby fjerne fanget gas.

Varm op maven

At give barnet et varmt bad kan hjælpe med at slippe overskydende gas. Dette sker ved at hjælpe dem med at slappe af. Swaddling baby i varme tæpper kan også har denne effekt. Dette er en blid måde at hjælpe spædbørn med gas opbygge.

Naturlægemidler Home afhjælpning

Give barnet en tonic anis vand, som er en naturgas reliever ifølge hjemmesiden amning problemer. Kog en 1/2 tsk af anis frø i 500ml vand i fem minutter, så lad det køle. Webstedet derefter tyder på, at barnet gives 2 til 3 dråber, hvis de er under seks måneder gamle og halv en dråbetæller for op til et år gammel. Denne blanding kan gives til barnet hver tredje time og kan gemmes i køleskabet i op til 3 dage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com