Hvordan du kan genbruge nitrilhandsker

02/26/2012 by admin

Hvordan du kan genbruge nitrilhandsker

Nitrilhandsker er en type af syntetisk latex handske, der efterligner latex i fornemmelse og udseende, men er ikke lavet af latex materialer. De bruges i en række indstillinger, herunder laboratorier, medicinske faciliteter, kantiner eller andre fødevarer industrien steder. De er disponible, en-gang-bruger handsker, der mange faciliteter smide i papirkurven i stedet for at smide i en genanvendelse bin. Der er genbrugsmuligheder for disse en-gang-bruger handsker, der er miljøvenlige.

Instruktioner

• Kalder en lokal genbrug selskab og finde ud af, hvis det kan genbruge nitril materialer. De fleste lokale genbrug virksomheder vil ikke har denne mulighed, fordi teknologi til genanvendelse af materialet er stadig i den udviklingsmæssige snarere end bred spredning bruge fase. Industrielle genbrug eller genanvendelse virksomheder, der arbejder på at udvikle nye genvindingsteknikker vil ofte acceptere handsker til eksperimenter, at afprøve potentielle genbrugsmuligheder.

• Indsamle handsker. Placere alle af handsker i sterile beholdere eller poser til transport. Husk på, medicinsk eller videnskabeligt brug af handsker kan resultere i dem at blive forurenet med kemikalier, vira, bakterier eller andre potentielle farlige sundhedsmæssige problemer. Smide handsker, der er potentielt skadelige for sundhed i stedet for at sende dem til genbrug.

• Tag handsker til genbrugsstationen. Hvis Centeret arbejder på eksperimentelle genvindingsmetoder for nitrilhandsker, spørge om andre materialer, der er potentielt genanvendeligt, at de overvejer så godt. Det er en mulighed for at finde ud af andre potentiale genanvendelse muligheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com