Krydderier & urter for højt blodtryk

04/01/2010 by admin

Krydderier & urter for højt blodtryk

Om skyldes kost, stress og arvelighed, er forhøjet blodtryk en alvorlig lidelse, der påvirker 50 millioner amerikanere. Ændre kost og livsstil, samt ved hjælp af visse krydderier og urter, kan hjælpe med at forebygge og lindre højt blodtryk. Også benævnt hypertension, kræver højt blodtryk opmærksomhed fra en sundhedsperson før du begynder urte-behandlinger.

Selleri og selleri frø

I århundreder var selleri og selleri frø hjem retsmidler til at sænke blodtrykket. Nylige videnskabelige undersøgelser har støttet, selleri og selleri frø hjælpe med at forebygge og behandle højt blodtryk. Smagen og lugten af selleri kommer fra 3-n-butylphthalide. Phthalide aids i at sænke forhøjet blodtryk ved at afslappe væggene i blodkarrene, så blodet at flyde normalt.Som rapporteret af Jane Brody i juni 9, 1992 New York Times artikel "En ny ser på en gammel afhjælpe," Quang T. Le og William J. Elliot på University of Chicago begyndte at studere selleri efter Les far blev diagnosticeret med forhøjet blodtryk. Kinesisk naturmedicin for højt blodtryk omfatte selleri. Les far spiste 1/4 lb af selleri om dagen, og efter en uge hans blodtryk var normalt. Elliot og Le opdagede at stress hormonproduktion er reduceret med phthalide indeholdt i selleri. Natriumindhold i selleri opvejes af kalium, på et forhold på én til tre, selleri og selleri frø effektiv diuretika. Forsigtighed tilrådes mod toksicitet fra indtagelse af for meget selleri, og Le og Elliot begge fraråde selvbehandling med selleri uden at konsultere en sundhedsperson.

Hvidløg

Hvidløg er berømt i folkemusik lore, hvor det er blevet sagt at stoppe forkølelse, afskrække myg og endda bekæmpe pest. Det aktive indhold er svovl, diallyl svovlholdigt og allicin. Undersøgelser har Vis hvidløg er en stærk antioxidant og et naturligt antibiotikum. Den menneskelige krop opbygge ikke modstand mod de sunde egenskaber hvidløg, hvilket betyder, at hvidløg egenskaber er konsekvent effektiv. Overdreven hvidløg indtag kan forårsage hvidløg ånde, hvidløg-duftende hud og negativt påvirker fordøjelseskanalen.I en 2008 række studier ved universitetet i Adelaide, South Australia, fandt forskerne, at hvidløg sænket blodtryk i mennesker, i modsætning til emner givet placebo. Dr. George Jacob har bemærket at en fed hvidløg om dagen kan sænke blodtrykket, og rådgiver, at hvidløg anvendes i hverdagens madlavning. Jack Challem, i "The vidundere af hvidløg," har udarbejdet en omfattende liste af talrige videnskabelige undersøgelser viser effektiviteten af hvidløg. Alle undersøgelser tyder på, at hvidløg er lig et vidundermiddel i sænke blodtrykket, samt at forebygge kræft og bakterie-og svampeinfektioner.

Tjørn plante og bær

Folkemusik herbalists har brugt tjørn for en række hjerte-relaterede dårligdomme. Anekdotiske beviser drejer sig om, at eventuelle problemer i forbindelse med blodcirkulationen kan forbedres med tjørn, herunder kongestiv hjerteinsufficiens, blodcirkulationen og uregelmæssig hjerte slå, såvel som lavt eller højt blodtryk. Tjørn blokerer en angiotensin-konverterende enzym, ACE. Blodkarrene kan derefter spile, lade blodet flow normalt med lavere tryk.I sin artikel "naturlige måder at sænke blodtrykket" citerer Dr. Ray Sahelian en 2002 undersøgelse, hvor personer med forhøjet blodtryk svarede til en daglig dosis på 500mg tjørn uddrag. Med en lav dosis, og en tilsyneladende mangel på interferens med andre medikamenter betragtes hvidtjørn som en sikker plantelægemidler behandling for forhøjet blodtryk. Børn eller personer med colitis eller sår eller tager medicin for hjertet, skal rådføre sig med en sundhedsperson inden tager tjørn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com