Hvad er årsagerne til tørre Hacking hoste & hæshed?

07/28/2010 by admin

Hvad er årsagerne til tørre Hacking hoste & hæshed?

De fleste mennesker på et tidspunkt i deres liv vil have et tørt, hacking hoste og hæs stemme. I mange tilfælde kan din hæse stemme være forårsaget af en tør, hacking hoste. Hvis et symptom ikke er forårsaget af den anden, kan den hæse stemme indikere at både symptomerne skyldes et problem i strubehovedet.

Tør hoste og hæs stemme

Tør hoste er ofte ledsaget af en hæs stemme. En hacking hoste kan beskadige strubehovedet, orglet beliggende på forsiden af halsen, der manipulerer pitch og stemmens lydstyrke. Når strubehovedet er beskadiget kan det gøre stemmen tynd. Af denne grund, kan årsagerne til en tør, hacking hoste ofte være grunden til at du har en hæs stemme. Men der er også nogle forhold, der direkte påvirker strubehovedet.

Tør hoste

En tør hoste, forårsager en hæs stemme kan være forårsaget af en række betingelser. Medføre en hoste, forkølelse og influenza. Allergi kan forårsage en tør hoste. Disse er alle på grund af en stigning i produktionen af histaminer af immunsystemet. University of Maryland Medical Center hedder det, at rygning kan også forårsage en hoste. Hvis din hæse stemme er forårsaget af en hoste, bør behandling af hoste og årsag til hoste også behandle din stemme ved at tillade strubehovedet tid til at helbrede. En hoste forårsaget af disse symptomer er ofte behandlet med over-the-counter hoste medicin. Hvis dette mislykkes, receptpligtig medicin kan være nødvendigt.

Halsbetændelse

Hvis du lige er kommet fra en forkølelse eller influenza, og du finder dig selv lider af en fornyet hoste og hæs stemme, kan dette skyldes halsbetændelse. Laryngitis refererer til en infektion i strubehovedet, der får orglet til at svulme, gør stemmen hæs. Halsbetændelse kan være forårsaget af en forkølelse eller influenza, men kan også være forårsaget af en bakteriel infektion, bronkitis eller pneumoni. Andre symptomer forbundet med halsbetændelse er feber og hævede kirtler i hals. Hvile dine stemmebånd og bruge en luftfugter for at øge fugt i luften kan bidrage til at reducere betændelse i halsbetændelse.

Reinkes ødem

Ifølge britiske general praksis magasin puls, tunge rygning eller undladelse af at hvile stemmen, når der lider af laryngitis kan resultere i Reinkes ødem – ødem i Nordamerika-i som strubehovedet dønninger på grund af væske oprustning. Dette gør stemmen hæs og forårsager en tør hoste, fordi der er intet at forrykke sig fra halsen ved hoste.

Overvejelser

Som den bedste måde at behandle en hæs stemme er til at hvile det, vil en tør hoste vanskeliggøre opsving. Jo mere skader en tør hoste din larynx mere langsomt din stemme vil vende tilbage til sin oprindelige tone. Konsultere din læge, hvis begge symptomer vare i mere end to uger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com