Klemt Nerve i den nederste rygsøjlen forårsaget ved at køre

07/29/2010 by admin

Når kører, skader som en klemt nerve kan ske på grund af overdreven træning og manglende stretching. En klemt nerve på den nederste rygsøjlen forstyrrer den nerve funktion og kan være meget smertefuldt.

Klemt Nerve

Ifølge de Mayo Institut for medicinsk uddannelse og forskning, kan en klemt nerve forekomme når for meget pres på en nerve, forstyrre nerven funktion, forårsager smerte, prikken, følelsesløshed eller svaghed.

Kører

Stress fra løb og andre sports skade kan forårsage væv til at komprimere en nerve. Dette kan føre til betændelse i en nerve og forstyrre dens funktion. Der er ingen permanent skade hvis du knivspids din nerve for kun kort tid.

Symptomer

En klemt nerve kan omfatte symptomer som en skarp eller udstrålende smerter, følelsesløshed i området, prikkende fornemmelse og muskelsvaghed. Hvis du klemt en nerve i den nederste rygsøjlen, kan hoste eller nysen også forværre smerten.

Behandling

Giv dig selv masser af hvile og tage over-the-counter smertestillende midler indtil symptomerne forsvinder. Presset på din nerve skal afhjælpes, således at nerve funktionen kan vende tilbage til normal. Hvis symptomerne vedvarer, straks kontakte en læge.

Forebyggelse/løsning

Indarbejde fleksibilitet øvelser, før og efter hver kørsel. Ikke over toget og skifte til andre former for motion såsom svømning til aflastning og styrke andre dele af kroppen. Opretholde en sund vægt er også en god måde at forhindre en klemt nerve.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com