Symptomer på calcaneus nerveskader

08/03/2010 by admin

Calcaneus nerveskader omfatter skader langs eller mod den calcaneus nerve, beliggende i foden mod bagsiden af hælen. Det er forbundet til den bageste tibial nerve. Symptomer omfatter følelsesløshed, smerte, stikkende smerter, og dvælende smerter og følelsesløshed.

Calcaneus Nerve Entrapment

Symptomer på calcaneus nerve entrapment efterligne plantar fasciitis men opstår ikke på grund af træde på denne nerve. Symptomer omfatter en brændende smerter, som forværres om natten.

Lateral tilbagevendende calcaneus Nerve

Symptomer af laterale tilbagevendende calcaneus nerveskader udstråle mod ydersiden af foden. Fastklemning af denne nerve kan omfatte en calcaneus spur på plantar fascia.

Ringere calcaneus neuropati

Også kendt som Baxters neuropati, skader på dette være forårsaget af en calcaneus spur eller foden derangement. Symptomer omfatter smerter i hælen, der har de samme symptomer som plantar fasciitis.

Mediale Cancaneal neuropati

Undersøgelser viser at mediale cancaneal neuropati er forbundet med plantar fasciitis. Dette er forårsaget af hævelse i den tarsal tunnel, som forårsager følelsesløshed i hælen.

Behandling

Behandlinger for forskellige mund smerter og lidelser kan omfatte medicin, injektioner i det berørte område, og trædepuderne at nødhjælp stress og pres. For alvorlige problemer, vil kirurgi ofte anvendes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com