Hvordan at blege porcelæn tandproteser

07/05/2010 by admin

Hvordan at blege porcelæn tandproteser

Porcelæn tandproteser er installeret af din periodontist gendanne en eller to af manglende tænder; de er fremstillet i den nøjagtige farve, der matcher din omkringliggende tænder. Hvis du vil have dine naturlige tænder hvide, skal du muligvis også blege dine porcelæn tandproteser. Med den rigtige vejledning, kan proceduren, der give dig tilfredsstillende resultater.

Instruktioner

• Besøg din tandlæge til at sørge for din eksisterende dental arbejde kan være hvide. Hvis ikke, den eneste mulighed for at opnå whitened proteser, der matcher oprindelige tænder vil være at erstatte den oprindelige tandarbejde. Tandlægen kan advare dig mod kridtning dine naturlige tænder hvis risiko eller bekostning er stor.

• Tjek, om din porcelæn tandproteser omfatte gennemskinnelige finér. Gennemskinnelige finér er designet til at vise farven på dine tænder under sin proteser shell. Disse finerer kan rengøres med brug af professionelle tand-kridtning metoder.

• Overveje at få finér til at blege dine porcelæn tandproteser. Finér er ofte bruges til at dække den tandens farve. Farven på fineren er valgt til at matche din tand farve, uden at skulle udskifte dine tandproteser helt.

• Bleach dine naturlige tænder, således at de er tættere i farve til din implantatet ved hjælp af en over-the-counter produkt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com