Seroquel tilbagetrækning bivirkninger

05/29/2010 by admin

Seroquel er varemærket for prescription drug quetiapin fumarat, godkendt til behandling af skizofreni og bipolar lidelse. En anti-psykotiske produceret af AstraZeneca, stoffet er effektivt, men har mange mulige bivirkninger, der kan få folk til at indstille sin brug. Stoffet er ikke vanedannende, men abstinenssymptomer kan forekomme, fordi hjernen tilpasser sig et fald i denne type medicin.

Seponering grunde

Mennesker kan beslutte at ophøre med at bruge Seroquel af flere grunde. De kan ikke lide den måde, de føler samtidig at tage stoffet, eller de kan føle så meget bedre at de kan tro deres psykiske lidelse er blevet helbredt. Der er også mange ubehagelige og endog farlige bivirkninger forbundet med Seroquel som fører folk til at stoppe med at tage den.

Bivirkninger

Mulige Seroquel bivirkninger omfatter svimmelhed, døsighed, lavt blodtryk, højt kolesterolniveau, vægtøgning, højt blodsukker og sukkersyge. Seroquel brug også hænger sammen med to centrale nervesystem sygdomme: tardiv dyskinesi, der forårsager ufrivillige ansigts bevægelser og neuroleptisk maligne syndrom, en potentielt fatal tilstand. Stoffet er også forbundet med alvorlige og sommetider dødelige hjerte problemer, især når ordineret til off-label brug til behandling af demens hos ældre mennesker.

Tilbagetrækning bivirkninger

Folk vælger at ophøre med at bruge Seroquel bør gøre så gradvist under tilsyn af deres læge. Abstinenser er langt mindre sandsynligt, hvis folk taper off deres brug i stedet for at stoppe pludseligt. Tilbagetrækning bivirkninger kan omfatte kvalme og opkastning, abnorme ufrivillige muskelbevægelser og søvnløshed.

Søvnløshed

Søvnløshed er et særtilfælde for visse Seroquel brugere. Nogle læger ordinere det for off-label brug til behandling af søvnproblemer, fordi det kan have en beroligende effekt, og er ikke vanedannende, i modsætning til mange andre sovemedicin. Når en person trækker sig fra Seroquel, dog kan det skabe en rebound søvnløshed effekt, der kan vare op til 3 uger, eller i sjældne tilfælde endnu længere.

Lidelse gentagelse

Symptomer af den oprindelige lidelse kan gentage sig værre end før når en person holder op med at tage Seroquel. Skizofrenisymptomer kan omfatte vrangforestillinger eller lyd eller visuelle hallucinationer. Bipolar lidelse patienter kan opleve en genopblussen af depression eller mani.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com