Herbalife vægt tab

12/06/2010 by admin

Herbalife vægttab er et måltid udskiftning program. Du erstatte to måltider hver dag med deres Herbalife drinks og tabletter. Du kan spise et måltid om dagen fast føde. Med typiske resultater mister folk to til syv pounds hver uge. Herbalife vægttab virker, men hjælper ikke dig med at udvikle sunde vaner for at holde vægten off. Når du har nået dit vægt mål, skifte til en vedligeholdelsesprogram til at hjælpe dig med at være sundt i en menneskealder.

Historien om Herbalife vægttab

Ifølge den officielle hjemmeside, Herbalife vægttab blev grundlagt af Mark Hughes i 1980 og har eksisteret i mere end 25 år. Grundlæggerens mål for denne virksomhed omfatter, at hjælpe mennesker har rigere liv gennem god forretning og et godt helbred. Baseret i Los Angeles, Herbalife vægttab produkter anvendes i 70 lande og der er næsten 2 millioner uafhængige distributører.

Herbalife vægt tab, Core produkter

Når du er på Herbalife vægttab program, du har brug for tre kerneprodukter: ernæringsmæssige Shake Mix, formel 2 Multivitamin komplekse og celle aktivator . Den ernæringsmæssige Shake Mix er et pulver, der kommer i en bred vifte af varianter, herunder hollandske chokolade, kosher (vanilje) og vilde bær. Du har to shakes om dagen. Ifølge Herbalife officielle hjemmeside har hver servering ni gram protein og op til 19 vigtige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Formel 2 Multivitamin komplekse kommer i en flaske af 90 tabletter og oprindelige og kosher. Label instruktioner er at tage en tablet tre gange dagligt med måltider. Den tredje og endelige produkt, celle aktivator , kommer i en flaske for 120 kapsler i original og kosher. Du bliver bedt om at tage mellem én og tre kapsler hver dag med shakes eller måltider.

Herbalife vægt tab: Protein Snacks

Det er vigtigt at spise nok protein, når slankekure for at tabe fedt, ikke muskel. Det er også rart at have en klar-til-spise snack. Derefter, når du bliver sulten, du ikke ender på en fastfood restaurant eller doughnut shop. Herbalife gør skyldig-fri protein snacks. Der er fire Herbalife snacks at vælge imellem: Protein Bar Deluxe, proteinbarer, ristet soja nødder med Cardia Salt og suppe Mix.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com