Rehab programmer i Long Island, NY

07/03/2010 by admin

Rehab programmer er vigtige for at hjælpe misbrugere identificere og overvinde deres afhængighed. Rehab Centre ikke kun fokus på narkomaner, selv--nogle er fokuseret på rehabilitering af personer, der har netop gennemgået en større operation. For dem i området Long Island er der en række rehab programmer.

Phoenix House

Phoenix House har kørt rehabiliteringsprogrammer over hele USA siden 1967. Beliggenheden Long Beach henvender sig til en række forskellige klientel, alle lider af en form for narkomani. Optagelse i programmet indebærer en personlig samtale og en diagnostisk evaluering. Der er to programmer rettet mod teenagere, en in-house bolig program på 5 hektar stor ejendom og et opsøgende, efter-skole program. Begge er rettet mod unge i alderen 13 til 17. Voksen rehabiliteringsprogrammer er udelukkende bolig. Der er to specialiserede kvinders programmer beliggende på Lake Ronkonkoma i Long Island, en af dem rettet til mødre med små børn. Alle programmerne varierer i varighed og sammenhæng, som de er tilpasset efter den indledende afhængighed diagnose.

Phoenix House3425 Vernon Blvd.Long Island City, NY 11101(631) 306-5710phoenixhouse.org

Glen Cove

Glen Cove er en ammende og medicinsk rehabiliteringscenter på nord-kysten af Long Island, der er blevet hyldet som en af bedste. Det er en kortsigtet rehab program for folk bare af kirurgi, der har brug for hjælp til at komme tilbage på deres fødder. For at holde programmet kort, rehab rutiner er intens, men de kan kombineres eller erstattes med en mere gradvis renovering program afhængigt af patientens individuelle tilfælde. Programmerne forvaltes af betroede ortopædkirurger Eugene Krauss og Steven Erlanger. De har ofte patienter henvist til dem, der vil derefter gå på at nyde det 152-bed anlæg og top-notch pleje der.

Glen Cove6 medicinsk PlazaGlen Cove, NY 11542(516) 671-9019glencoverehab.com

Programmet Pac

Mission statement for The Pac Program, der opererer i Long Island, er at "give den højeste kvalitet, individualiseret og klient-centreret misbrugsbehandling." Rehabilitering programmet fokuserer hovedsageligt på narkotikamisbrug og har en række programmer skræddersyet til forskellige grupper af mennesker. Disse omfatter programmer for teenagere, kvinder og homoseksuelle og lesbisk enkeltpersoner. Der er også særlige programmer for vrede forvaltning, voldsramte støttegrupper og forældrerollen færdigheder klasser. Programmet omfatter både individuel og gruppe sessioner og virker på en faser og Rediger program, der identificerer afhængigheden og fremmer en positiv ændring i patienten.

Programmet Pac35-01 Queens Blvd.Long Island City, NY 11101thepacprogram.com/Home_Page.html


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com