Hvor hen til indkøbe Deca 300

03/02/2010 by admin

Deca, også kendt som Deca Durabolin eller nandrolon, er en anabolsk steroid. Anabolske steroider er klassificeret som kontrollerede stoffer i mange lande, men juridiske undtagelser for dem med gyldige recepter. Ligesom andre anabolske steroider, kan Deca blive ordineret som en behandling for en række sundhedsproblemer, der kan blive hjulpet af en stigning i testosteron. Når du afgøre, om du kan lovligt købe dette stof, er købe det forholdsvis enkel.

Instruktioner

• Afgøre, om det er lovligt at købe anabolske steroider uden recept i dit land. Hvis du bor i USA eller Canada, er indeværende lovstridig. Hvis du bor i et andet land, finde ud af, hvad loven siger om disse stoffer. Du kan konsultere officielle regering ressourcer som webstedet for sundhed agentur, men det kan være lettere at konsultere en farmaceut i dit hjemland, som apotekere bør være bekendt med disse love. Hvis du finder, at det er lovligt at orden anabolske steroider i dit hjemland, springe til trin fire.

• Konsultere en læge og bede om en recept til nandrolon, de farmaceutiske navn til Deca, hvis du bestemme, at du har brug for en gyldig recept til at købe den. I USA, er læger forbudt fra ordination anabolske steroider til patienter der har ikke medicinsk behov for det, men der vil bruge det til at opbygge muskler. Det kan kun være lovligt ordineret som en behandling for lavt testosteron, osteoporose og andre betingelser, der er blevet fundet for at reagerer godt på Deca. Produkterne markedsføres som "Deca 300" er grundlæggende de samme som andre nandrolon produkter, men de er fremstillet i 300mg doser. 300mg deca er en almindeligt ordineret dosis, men den præcise dosis du bruge bør bestemmes af din læge, baseret på dine behov.

• Tage din recept til ethvert apotek og forelægge den for apotekeren at være fyldt. Hvis du befinder dig i USA, kan du blive bedt om at give foto-ID, og apoteket kan være nødvendigt at ringe til din læge for bekræftelse. Dette skyldes, at Deca er klassificeret som et kontrolleret stof. Du vil sandsynligvis også blive bedt om din sygesikring oplysninger, som din politik kan hjælpe dig med at kompensere for omkostninger ved Deca. Der kan være en kort ventetid involveret, hvis apoteket ikke har nandrolon på lager, i hvilket tilfælde kan du bestemme hvis du hellere vil vente eller prøv et andet apotek.

• Kig for anabolske steroider online på Web-baserede detailhandlere, der sælger fitness kosttilskud eller rabat pharmaceuticals. Du kan finde links til nogle virksomheder, der sælger Deca i afsnittet ressourcer nedenfor. Hvis du er i et land hvor anabolske steroider er lovlige, kan du bestille Deca uden nogen særlige forholdsregler. Hvis de er ulovlige i dit land, der er en chance for, at de bliver grebet af et regeringsorgan, før de leveres til dig. Hvis dette sker, bliver du underrettet om beslaglæggelse og bedt om at give bevis for din recept, før pakken vil blive frigivet til dig. Det agentur, der kontakter dig vil give dig med særlige instruktioner om, hvordan du gør dette. På grund af risikoen for denne ulejlighed er det meget mere pålidelige til at købe Deca fra et apotek i lande hvor det er forbudt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com