Hvordan at massere prostata til at tjekke for prostatakræft

09/24/2010 by admin

Hvordan at massere prostata til at tjekke for prostatakræft

Udfører en prostata massage ikke kan dig selv erstatte, at have en digital rektal eksamen ved en læge; Det kan dog gøres mellem årlige physicals som en ekstra interval check for prostatakræft. Prostatakræft er den mest komma form for kræft for mænd. Undersøge din prostata seks måneder efter din seneste fysisk kan hjælpe opdage abnormiteter tidligt og få en hoppe start om nødvendigt behandling.

Instruktioner

• Mens udfører en prostata selv-eksamen, kan du sidde, stå eller ligge i hvilken position du føler dig mest tryg. Prøv at forblive afslappet; oplevelsen kan føles ubehageligt, men bør ikke være smertefuldt. Den person, undersøge bør bære en latex handske og bruge en sikker, Vandbaseret glidecreme. Når du indsætter en finger ind i endetarmen, eksaminanden skal være så afslappet som muligt, og prøvesagkyndige bør bevæge sig langsomt cand omhyggeligt. Hurtig eller ru handlinger, mens de udfører denne eksamen kan resultere i smerter og andre problemer; så pleje er af allerstørste betydning. Neglen skal vende mod den eksaminand tilbage og puder af fingeren skal vende din mave. Dette vil give mulighed for mere følsomme puder af fingeren til at føle prostata.

• Du vil højst sandsynligt føle det når din prostata er rørt om du udfører eksamen selv eller ej; Hvis din partner gør den masserer, vil det være nyttigt at lade dem vide, når de har nået det. Prostata er meget følsomme og bør ikke være "stukket", men snarere bør være let gnides med om det samme pres du ville bruge på dine egne øjeæblet. Prostata bør føle noget som spidsen af næsen; Hvis du trykker på spidsen af næsen let, vil du føle, at der er en fordybning i midten mellem de to sider. Denne indrykning og fasthed er svarer til prostata. Selv om det ikke er muligt at massere hele prostata, denne metode til undersøgelse har vist sig meget effektiv til at opdage tegn på prostatakræft.

• De ydre grænser af prostata, som kan mærkes bør fastsættes. Det er umuligt at massere hele prostata, men du skal fastslå hvor meget kan være følte og undersøgt. Når de ydre grænser er etableret, kan en blid fejende bevægelse over alle de områder, der kan nås på én side, og derefter den anden side gennemføres metodisk for at sikre, at alle områder gennemgås. Hvis teksturen af prostata er inkonsekvent, eller hvis nogen hårde "klumper" mærkes, en læge straks skal underrettes. Husk at prostata er en fast organ; du er på udkig efter områder, som er hårdere end resten af prostata.

Tips & advarsler

  • Tanken om udfører denne selvstændige eksamen er uinteressant at mange mænd, især fordi så mange forbinder det med homoseksualitet. Det er vigtigt for at holde i tankerne at hans eksamen skal der udføres af en læge en gang om året under alle omstændigheder, og massging prostata selv på 6-måneders mark mellem lægebesøg er en helt lovlig medicinsk bekymring.
  • Det er fuldt ud acceptabelt at medtage en partner eller ægtefælle i eksamen, hvis det hjælper til at lindre ubehag.
  • Én selv-eksamen i mellem årlige eksaminer ved din læge er nok til at sikre effektiv overvågning af prostata.
  • Massere prostata selv er ikke en erstatning for en eksamen af din læge. Selvom det kan give en tidlig advarsel for prostatakræft, er årlige physicals, som omfatter en digital rektal eksamen mere pålidelige i afgøre, om prostata behandling er nødvendig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com