Hvordan til at tabe 20 Pounds i et år

07/17/2010 by admin

Hvordan til at tabe 20 Pounds i et år

Eksperter foreslår, at sund vægttab er mellem 1/2 lb. og 1 lb. om ugen, så det er rimeligt at forvente at tabe 20 lbs. over et år. Hvis du mister 1/2 lb. pr. uge, vil det tage dig 40 uger at tabe vægt. Det giver dig til 12 uger at overvinde de udfordringer, der dieters uundgåeligt, herunder ferier, plateauer og helligdage. Et pund er lig med 3.500 kalorier, så for at miste halvdelen en pund om ugen, skal du oprette en kalorie underskud på kun 1.400 kalorier pr uge, eller 200 kalorier om dagen. Barbere 100 kalorier fra din kost mens samtidig brændende en ekstra 100 kalorier om dagen for at nå dit mål.

Instruktioner

Spise Healthfully

• Brug mindre tallerkner. Nedgradere fra en 9-tommers middagstallerken til en 6-tommer plade. Dette kan mindske dine portionsstørrelser med 30 procent, faldende antallet af kalorier du spiser.

• Dække halvdelen af din tallerken med grøntsager. Grøntsager næringsstof tæt og er lav i kalorier, så du kan spise meget uden pakning på pounds. For eksempel, er 2 kopper af spinat omkring 15 kalorier. Grøntsager er høj i fiber, hvilket gør du føler dig fuld.

• Drikke vand. En 12 ounce dåse sodavand har lidt mere end 10 tsk sukker. Selv hvis du vælger sundere juice, har de naturlige sukker kalorier. Vand har nul kalorier og gør du føler dig fuld. Hvis du udskifter 12 ounce soda med vand, har du allerede barberet 150 til 250 kalorier.

• Planlægge. Det er OK for dig at gå til happy hour med venner eller gå til en part, men sørg for, at dit køleskab er fyldt med sunde snacks, som du kan tage med dig på farten. Forberedes vil holde dig fra at gøre dårlige beslutninger, fordi du er sulten. At have en 80 kalorieindhold vil æble som en formiddag snack holde dig fra at være så sulten på pizza firmafest at du snuppe en ekstra skive, du sparer mindst 100 kalorier.

Brænde flere kalorier

• Tage en klasse. Motion behøver ikke at være svedig løbebånd og ellipser. Prøv skating, boksning eller kampsport klasser som karate, jiu-jitsu eller capoeira. Prøv noget nyt samtidig med at brænde kalorier. Antallet af kalorier du brænder i en øvelse klasse kan variere. For en nybegynder, vil de fleste klasser man brænde en ekstra 100 kalorier. Hvis du er mere avancerede, konsultere din instruktør for at finde højintensive ændringer.

• Bære en skridttæller. Et pedometer måler antallet af skridt du tager pr. dag. For at opnå optimal sundhed, bør en person tage 10.000 skridt om dagen. Iført skridttælleren holder du klar over hvor mange trin du tager. Du vil derefter blive tilskyndet til tage trappen og parken længere væk til at tage flere skridt. Gå en ekstra mil for at brænde en ekstra 100 kalorier. Afhængigt af længden af din skridtlængde er en mile en yderligere 1.760 til 2,640 trin. Hvis du er på et løbebånd, kan du også øge kalorieindhold brænde ved at øge hældning.

• Styrke tog. Når du er i hvile, forbrænder muskler flere kalorier end fedt--jo flere muskler du har, jo flere kalorier du brænder. Du behøver ikke at løfte vægte for at opbygge muskler; Du kan bruge din egen kropsvægt modstand. Yoga og pilates brug din kropsvægt til at hjælpe dig med at opbygge muskler. Derudover hjælpe gymnastik såsom push-ups, squats, sit-ups og lunges også dig med at opbygge muskler ved hjælp af din egen kropsvægt. Konsultere en fitness træner på den bedste måde for dig at få muskler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com