Lim Vapor indvirkning på hjernen

07/20/2010 by admin

Indånde lim dampe eller andre opløsningsmidler er alvorligt farligt at gøre. Det kan dræbe dig. Når snifning, herunder lim dampe, sniffes kaldes "huffing." Så snart du inhalerer, kunne du være godt på vej til bevidstløshed eller kvælning. Dampene presse dit åndedrætsorganerne til det punkt, at det kan ophøre med at arbejde helt. Limen påvirker også din puls og fasthed i din hjerterytme. Det er meget muligt at lide pludselige Sniffing død syndrom, hvor hjertet holder op med at slå. Hvis du overlever, du stadig beskadige din hjerne, dræber hjerneceller, sammen med din knoglemarv, lugtesans og hørelse.

Huffing eller Sniffing lim.

Hvornår lim eller andre former for opløsningsmidler er inhaleret dette betragtes som opløsningsmiddel misbrug, eller i lægmandssprog, indsnuses lim. Opløsningsmidler, der bliver misbrugt på denne måde omfatter aerosoler (hairspray), lightergas, nitritter (amyl nitrat), spraymaling, anæstesi gasser som lattergas, maling og fortynder, rensevæske og gas.

Sædvanlige brug

Lim sniffing kan blive sædvanlige. Effekten kan sammenlignes med at drikke alkohol, men ikke så forudsigelig, bemærker Sycd.co.uk. Snifferen kan opleve ringmærkning i hans ører, nysen, sløret tale, nedsat syn, hallucinationer, vaklen, sløvhed og kvalme.

Kræft

Nogle af disse opløsningsmidler indeholder kræftfremkaldende stoffer, så du kan være at indføre kræft provokere agenter direkte ind i din krop, når du inhalerer lim.

Hvorfor?

Folk vælger at indånde lim dampe og andre opløsningsmidler på grund af de hallucinogene resultater, der vare en fjerdedel af en time og forårsage person til at komme i en tilstand af stupor. Hovedpine er også en del af aftalen. De resterende virkninger kan vare timer. Hvis lim produkter er regelmæssigt indåndes, kan det medføre hjerneskade samt skader på nervesystemet, lever og nyrer. Snifning kan føre til decideret hjertesvigt.

Ødelæggelse

Derudover kan dampe fra limen ødelægge foring i næsehulen, som gør det ondt at ånde. Du kan udvikle hududslæt, åndedrætsproblemer såsom bronkitis, tab af koncentration og humørsvingninger som følge af indånding lim.

Sådan fungerer det

Opløsningsmidler arbejde direkte på dit nervesystem og er en depressiv, ligesom alkohol. De er hurtigt absorberes gennem dine lunger og derefter flytte til dine andre organer, herunder din hjerne og gennem blodåren. Hvis du snuse produkter såsom chloroform, dette kan resultere i produktion af giftige stoffer i kroppen og kan forårsage leverkræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com