Hvordan alkohol irritere prostata?

07/15/2010 by admin

Hvordan alkohol irritere prostata?

Mange mennesker, herunder Urologer, mener, at alkoholindtagelse vil irritere og forværre prostata problemer. Men ifølge WebMD, den amerikanske Urologisk forening erklærede, at drikke alkohol faktisk kan have en gavnlig virkning på prostata. Mens folk med nogen sundhedsmæssige tilstand bør stadig drikke med mådehold, kan den mangeårige forestillingen om, at Alkohol irriterer prostata være ubegrundet.

Identifikation

Prostata er en kirtel på størrelse med en valnød, der er en del af den mandlige reproduktive system. Det er placeret under blæren og foran endetarmen. Ifølge den nationale nyre og urologiske sygdomme Clearinghouse, prostata hjælper med smøring af urinrøret under samleje, men læger er stadig usikker på alle den kirtel funktioner.

Betydning

Læger troede engang at Alkohol ikke kun irriteret en forstørret prostata, men faktisk værre symptomer forbundet med tilstanden. Disse symptomer omfatter smerter ved vandladning, dårlig urin flow og seksuel dysfunktion. Nye resultater viser imidlertid, at indtagelsen af alkohol ikke gør disse symptomer værre. Ifølge resultaterne har mænd med prostata problemer, at drikke rent faktisk bedre seksuel funktion end dem, der ikke drikker.

Ekspert indsigt

Ifølge Dr. Claus Georg Roehrborn af University of Texas sydvest Medical Center i Dallas er der ingen beviser, der støtter tanken om at drikke irriterer prostata. En kommentar til en undersøgelse, der involverede 19.000 mænd, sagde Roehrborn, "de patienter, der hævder de drak mere klagede over mindre irritative og obstruktiv symptomer. Jo mere alkohol folk sagde de forbruge, jo bedre deres urin flow, og jo bedre deres libido. "

Overvejelser

Mænd, der ikke drikker, bør starter ikke baseret på disse resultater, ifølge WebMD. Alkoholforbrug kan føre til andre problemer som leverskader eller kræft. Hvis du har prostata problemer, bør du stadig rådføre sig med din læge før drikke alkohol for at se, hvis det modvirker medicin du tager.

Advarsel

En 2010 rapport fundet Urologer, at Alkohol kan føre til prostatakræft i afrikansk-amerikanske mænd. Renal og Urologi nyheder, afrikansk-amerikanere ho drink er fem gange større sandsynlighed for at udvikle prostatakræft end dem, der ikke drikker. Det er ikke tilfældet for andre racer og læger er stadig usikker, hvorfor afroamerikanere metabolisere alkohol forskelligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com