Ægløsning test instruktioner

11/25/2010 by admin

Ægløsning tests kan hjælpe kvinder, der forsøger at blive gravid afgøre hvornår de er mest frugtbar. Typisk, kvinder er kun frugtbar for omkring to dage hver måned så timing er vigtig, når de forsøger at blive gravide. Ægløsningen kits kan have til at blive brugt i mange måneder før graviditet opstår. En kvinde, der ikke har undfanget inden for et år bør konsultere en læge om eventuelle problemer forstyrre undfangelse.

Hvordan ægløsning test arbejde

Ægløsning test er designet til at opdage det luteiniserende hormon findes i urinen, som angiver, at en kvinde er frugtbar. Luteiniserende hormon er frigivet 24 til 36 timer før et æg er frigivet. De fleste ægløsning test kits indeholder syv prøver så at en kvinde vil have nok til at bruge i løbet af ugen, hun har mistanke om, at ægløsning kan forekomme.

Når ægløsning test bør anvendes

Bruge en ægløsning prædiktor kit effektivt, skal en kvinde først bestemme sin menstruationscyklus længde ved at tælle, hvor mange dage opstå mellem starten af hver menstruationscyklus. Hvis cyklus længde varierer, brug gennemsnitlige. Den gennemsnitlige cyklus længde er 28 dage. En kvinde med en 28 dages cyklus ville begynde at bruge ægløsning test daglige begyndelsen på dag 11 i sin cyklus. Et diagram til bestemmelse af test dage er tilgængelige på webstedet første svar. Testen kan udføres på ethvert tidspunkt af dagen, men skal gøres på omtrent samme tidspunkt hver efterfølgende dag.

Når ægløsning test viser, at det luteiniserende hormon er til stede, kan en kvinde planlægge samleje i de næste 24-36 timer efter den positiv test.

Hvordan ægløsning test bør anvendes

Disse instruktioner er specifikke for den første reaktion ægløsning kit. Ægløsning test stick bør fjernes fra pakken. Testen bør holdes i den ene hånd med resultatvinduet vender væk fra dig. Den absorberende spids holdes i urin stream i 5 sekunder. En alternativ metode er at samle urin i en kop og derefter holde den absorberende tip i urinen i 5 sekunder. Resultaterne kan læses efter fem minutter. En pink linje angiver, at ingen luteiniserende hormon ikke blev fundet; to lyserøde linjer angiver at det luteiniserende hormon blev fundet og at samleje bør planlægges straks at øge chancerne for graviditet.

Hvis testen ikke angivet tilstedeværelsen af det luteiniserende hormon, derefter en anden test bør gøres de næste dag og så videre indtil det luteiniserende hormon er registreret. Lejlighedsvis, ingen luteiniserende hormon vil blive opdaget inden for en periode på syv dage og en anden kit vil skulle bruges til at fortsætte registreringsprocessen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com