Anvendelsen af et antistof

11/22/2010 by admin

Anvendelsen af et antistof

Formålet med immunsystemet er at finde og dræbe invaderende patogener, der kan være potentielt skadelige for kroppen. Immunsystemet består af hvide blodlegemer, der identificerer og dræbe angriberne ved hjælp af antistoffer. Når du bliver syg, viser det, at dit immunforsvar var ude af stand til at bekæmpe bakterier eller virus, før de ganges. Dit immunforsvar kan blive svag til en række forskellige årsager, herunder stress, udmattelse og sygdom.

Antistof skabelse

Antistoffer kaldes også immunglobuliner og findes i blodet. De er fremstillet af hvide blodlegemer kaldet B-celler. Antistoffer er én vigtigste forsvar af immunsystemet; de identificerer og undertiden deaktivere bakterier og virus celler. Så snart B-celler støder udenlandske invasion såsom bakterier og vira, begynder de at producere antistoffer, som går efter angriberne.

Udvikling

Fra de tidlige stadier af menneskelig vækst og udvikling genkender B-celler celler, der er normale og stede i kroppen på alle tidspunkter. Dette forhindrer B-celler skaber antistoffer til bekæmpelse af celler, som du formodes for at have i din krop. Når en B-celle genkender en celle, det behandler er som en godartet enhed.

Sammensætning

Antistoffer består af fire proteinkæder. De to ydre kæder er små; de to inderste kæder er større i længde og bredde. Disse kæder er holdt sammen af kovalente bindinger, obligationer, som holdes sammen gennem negativt ladede elektroner mellem atomer.

Limning

Antigener er molekyler, der forårsager hvide blodlegemer til at producere antistoffer, som de er anerkendt som udenlandske angribere. Når antistoffer finde antigener i kroppen, obligation de til antigen via paratope. Paratope er området af det antistof, der giver mulighed for limning at forekomme. Paratope af antistoffet obligationer til en lignende struktur på antigen, kendt som epitop.

Lidelser

Immune sygdomme kan være til stede ved fødslen eller kan udvikle sig over tid for en række forskellige årsager, såsom arvelighed. Autoimmune sygdomme forårsager hvide blodlegemer til at producere antistoffer, som angriber selv antigener. Selv antigener er molekyler, der formodes for at være til stede i kroppen og er anerkendt af de hvide blodlegemer, som god molekyler i organer med normalt fungerende immunforsvar.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com