Hvordan man kan hjælpe en ægtefælle mister vægt

11/19/2010 by admin

Hvordan man kan hjælpe en ægtefælle mister vægt

Motivere din ægtefælle til at tabe sig kan være en udfordring. For at være støttende, Køb kun sunde fødevarer og holde sig væk fra disse fødevarer kan lide din ægtefælle, der ikke er godt for ham eller hende. Hele familien kan endda blive involveret og du vil alle være sundere i det lange løb. Her er nogle andre forslag for at hjælpe en ægtefælle mister vægt.

Instruktioner

• Trække din familie læge hjælp i at tale med din ægtefælle og at ethvert forslag om hvordan til at tabe. Sørg for at din ægtefælle forstår, at hans helbred kan være truet. Din ægtefælle kan være mere tilbøjelige til at følge professionel rådgivning og mindre tilbøjelige til at få defensiv.

• Tal med din ægtefælle om at blive sundere og tabende vægt. I stedet for at målrette ham specielt, fortæl ham at du ønsker at foretage ændringer for dig selv og hele familien.

• Involvere alle i huset i en sundere livsstil. Gå, vandre, ride cykler eller tage fitnessklasser sammen. Socialisere med venner, der er i en sund livsstil. Hvis du allerede motion og er egnede, bede din partner om at slutte sig til dig for sjov af det.

• Være støttende. Kompliment din ægtefælle, når du kan se at hun forsøger at foretage en ændring. Udtrykke din tro på hendes evne til at tabe. Spørg om måder at du kan hjælpe. Prøve ikke hen til nag eller kritisere.

• Skabe forandringer hen til jeres slægt spisevaner. Forberede sundere måltider ved at undgå mættet fedt. salt, kolesterol, sukker, forarbejdet og stegt mad. Slippe af med usund snack fødevarer. Materiel op på grøntsager, lav fedt popcorn og andre sunde snacks. Lær nye opskrifter. Tage sig tid til at lave sund mad.

• Observere din ægtefælle spisevaner. Hvis hans overspisning synes at komme fra overanstrengelse, frustration og skuffelse, se hvis der er en måde du kan hjælpe til at løse disse problemer og gøre tingene lettere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com