Hydroquinon alternativer

11/27/2010 by admin

Hydroquinon er en aktuel medicin bruges typisk til at lysne huden eller som en behandling af hyperpigmentering. I de seneste år, der er indført en række alternativer til hydroquinon som sammenlignelige huden lighteners. Kojic syre, niacinamid og azelainsyre syre er tre alternativer.

Kojic syre

Kojic syre er måske den bedst kendte alternativ til hydroquinon. Kojic syre er afledt fra en svamp og virker ved at hæmme tyrosinase, et vigtigt enzym til produktion af melanin. Fordi denne syre kan irritere huden når det påføres topisk, er det ofte ordineret i tandem med en aktuel kortikosteroid at reducere dermatitis.

Niacinamid

Niacinamid fremstår som en effektiv ingrediens i lysere ansigtsfarve. Et derivat af vitamin B3, niacinamid forhindrer melanin fra infiltrerer de øverste lag af huden, forebygge overskydende pigmentering. Som rapporteret i British Journal of Dermatology, viste en undersøgelse, at en 5-procent niacinamid fløde synligt forbedret ansigtsfarve af kvindelige japanske emner.

Azelainsyre

Azelainsyre er en anden potent alternativ til hydroquinon. I en undersøgelse, som sammenlignede hydroquinon og azelainsyre syre til behandling af tan eller mørk hud misfarvning (melasma), viste en 20-procent azelainsyre behandling større resultater i bedre stand end en 2% hydroquinon behandling. Ud over at lysne huden, reducerer azelainsyre også pletter, der kan også forårsage hyperpigmentering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com