Hvordan kan jeg tabe vægt med citroner, limefrugter, appelsiner & grapefrugtjuice?

04/19/2010 by admin

Hvordan kan jeg tabe vægt med citroner, limefrugter, appelsiner & grapefrugtjuice?

Mange forskellige vægt tab programmer og teknikker findes og annonceres på daglig basis. Sommetider, kan for meget information være overvældende, snarere end nyttige. Vægttabet er noget, der bør ske langsomt for de bedste og mest vedvarende resultater. Ved at indbygge to til fire portioner af frugt i din kost hver dag, citroner, limefrugter, appelsiner og grapefrugtjuice, og spise andre fødevarer i moderate mængder kan du med held tabe sig samtidig tilføjer vigtige vitaminer ind i din krop.

Instruktioner

• Spise en appelsin i morgen, når du vågner. Appelsiner er rig på fiber og højt i C-vitamin, som hjælper kroppen med at forbrænde fedt hurtigere ved at fremskynde kroppens behandling af fedt. Få den fulde følelse, første ting om morgenen, ved at spise denne fiber-rige fødevarer.

• Skær en citron og en kalk og presse saft i en 1/2-gallon kande fyldt med vand, tilføje citron og lime skiverne, så godt. Fyld en stor drikke glas eller rejse container med din citrus vand og arbejde på drikke hele 1/2 gallon hele dagen. Ofte, følelse sulten er faktisk et tegn på dehydrering og citrus drikkevand vil tilfredsstille din tørst og hjælper med at afgifte dit system.

• Drikke et glas grapefrugtjuice i den sene eftermiddag at afværge sent eftermiddag snack eller sød cravings. Grapefrugtjuice arbejder for at hjælpe kroppen sænke insulin niveau, som til gengæld hjælper med at forhindre vægtøgning. Tilføje fiber pulver til din grapefrugtjuice at gøre det ekstra fyld så du ikke bliver fristet til at snack før middag.

Tips & advarsler

  • Vær kreativ og tilføje appelsin eller grapefrugt skiver til salater eller bland dem med grønne bladgrøntsager.
  • Indføre citrus og andre frugter i din kost langsomt hvis du ikke normalt spiser dem. En pludselig stigning af frugter og fiber i din kost kan resultere i flere hyppige ture til badeværelset indtil din krop justerer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com